Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KOULU REMONTISSA!

Ulkoasu vaihtuu ja uudet oppilaat lisätään.
pahoittelut päivitystauosta!

Mutaatio - avain evoluutioomme. Sillä tavalla kehityimme yksisoluisesta organismista planeettamme hallitsevaksi lajiksi. Prosessi on hidas ja siihen kuluu yleensä tuhansia vuosia.

Mutta muutaman sadan tuhannen vuoden välein kehitys hyppää eteenpäin.

Onko sinusta koskaan tuntunut, ettet ole kuten muut, että ympärilläsi tapahtuvat asiat eivät ole normaaleja? Voit lopettaa pakenemisen ja rauhoittua, sillä et ole yksin. Et ole enää yksin.
Olet tervetullut omistamaani sisäoppilaitokseen, Yhdysvaltoihin, Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille. Täällä asuvat yhteiskunnan nuoret hylkiöt, kaikki tietyllä tapaa erilaiset ihmiset.

Meidän koulussamme asuvat mutantit.

 

 

Sivujen toimintatapa on pitkälti samanlainen kuin monissa taikakouluissa - luot hahmon ja kirjoitat tarinoita kouluarjestasi. Omien voimien harjoittelu ja suhdekiemurat tietysti kuuluvat asiaan, samoin kuin kummalliset opettajat ja muiden koululaisten kanssa toimiminen.

Suurin ero on varmasti se, että emme tosiaankaan taio mitään tai kutsu muita ihmisiä jästeiksi. Sivuston perusinformaatio, koulu ja kouluhenkilökunta perustuvat MARVEL Comicsin X-Men-sarjakuvista ja viidestä elokuvasta tuttuun mutanttiyhteisöön.

Pärjäät kyllä vallan mainiosti, vaikket olisi kuunaan vilkaissutkaan minkäänlaista supersankarisarjista, tai kuullutkaan ikinä nimeä 'Elohopea' tai 'Hellfire Club', sillä ne eivät ole koulunkäynnin kannalta merkityksellisiä. Toivotan sinulle nyt onnea matkaan, ja haluan vilpittömästi että viihdyt sivuilla. Käy ihmeessä katselemassa oppilaita, heidän tarinoitaan ja tutustu vaikka koulun opettajiin. Jätäthän lähtiessäsi viestin vieraskirjaan!

Yhteistyössä: × × ×

Linkinvaihdossa: × × ×

Suosittelemme: ×

Kysyttävää?

Tekijänoikeudet ja muuta
infoa.


Sivujen arvosanaksi 9-, meidät arvosteli Sydänyö.

©2019 × Xavier's school for gifted youngsters × - suntuubi.com