Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nimi: Syrine Lucy Coraline Smith

Mutanttinimi: Catnip

Ikä: 16 vuotta

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Catnip, nimi perustuu kykyyn houkutella eläimiä puoleensa, tarkemmin sanottuna ohjata niitä mielellä. Toinen kyky on muodonmuutos, hän pystyy kuitenkin ottamaan vain kissaeläimen tai kissatyyppisen eläimen muodon. Haittapuolia löytyy erittäin monia. Catnip, nimi viittaa siihen, että aina, eläimet juoksevat, omituista kyllä erityisesti kissaeläimet, Syrinen perään. Eikä osaa hallita kykyä ohjata mielellä, päättyy usein kaaokseen. Mutaatio aiheutti Syrinelle siniharmaat kissansilmät, joilla hän näkee hieman paremin pimeässä. Pupillit laajenevat kuin tavallisella kissalla.

Ulkonäkö: Siniharmaat silmät, pitkä, hieman olkapäiden yli yltävät kastanjanruskeat hiukset. Huulet ovat kapeat ja melko suorat, nenä on vähän littana. Käyttää usein mustavalkoista toppia, mustaa hupparia, farkkuja ja tennareita. Hiukset nähdään usein auki tai poninhännällä. Pituus on sellaiset 169 cm. Mutaatio antoi kissansilmät.

Menneisyys: Syrine syntyi ökyrikkaaseen perheeseen, jossa kkaosta tapahtui. Oravat lensivät ikkunasta ja keikkuivat lampuissa, perheen kissat ja koirat kulkivat aina Syrinen perässä. Syrine häädettiin toiseen perheeseen, jossa lopulta saatiin asiat selvitetyiksi. Syrine lähetettiin Xavierin kouluun.

Perhe: isä, äiti ja isosisko. Perheen äiti, Lucy ja perheen isä, Nick ja isosisko, 18 vuotias Nicole suhtautuivat aika luontevasti.

Syrine on iloinen ja hauska. Syrine saattaa eristäytyä, mutta kyllä seuraa saa aina tästä tytöstä. Syrine on sosiaalinen mutta kiihkeä persoona, jonka kanssa tulee toimeen kuka tahansa. Ärsyyntyessään tyttö hoitaa asiansa nopeasti ja napakasti. Syrine on sellainen erakkomainen ja vetääntyvä, mutta lahjakas pääsemään nippa nappa hankalista tilanteista. Syrine hoitaa hommansa nopeasti, jos on katseen alla ja pyrkii aina keskitasoon. Tyttö ei osaa keskittyä kunnolla mutta energiaa löytyy joka oppiaineeseen ja tilanteeseen, mutta Syrine on aina eläinten kanssa jos mahdollista, erityisesti kissaeläimiin Syrine on kiintynyt.

- Syrine kuljettaa aina mukanaan harmaanhopeista, tabbykuvioista ja valkorintamahaista kissaa mukanaan. Sen nimi on Back Night, tutummin Night.
- Syrine sanoo aina mitä sanoo.


Catnip on valinnut itselleen 4/5 kurssia: Ominaisuusmutaatiot, Telepatia, Muodonmuutokset,Taide.

Ilmoitusasiat Catnipille - Tervetuloa Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille!

Saako käyttää tarinoissa? Kyllä

Voimien taso |• • • • • • • • • • • • • • • • •|

Haastepisteet seuraavaan haasteeseen: 0

 [ Kirjoita ]

Nimi: Catnip

01.03.2013 08:11
Kuva löytyi^^
http://weheartit.com/entry/51300260/via/StrangledLove#
Kiito s, Beatrice^^

Nimi: Beatrice
Kotisivut: http://darkbutterfly.suntuubi.com/

17.02.2013 16:48
Tässä olisi lisää kuvia, toivottavasti edes yksi kelpaa.
Enempää en enää pysty etsimään :D
http://weheartit.com/entry/51300260/via/StrangledLove#
http://wehe artit.com/entry/49276890/via/Alpha_Girl_Hair
http://weheartit.com/entry/ 51197178/via/sarah_roberts
http://weheartit.com/entry/50680343/via/bgazi c

Nimi: Beatrice
Kotisivut: http://darkbutterfly.suntuubi.com/

16.02.2013 17:07
Catnip, tässä olisi muutama niitä kuvaehdotuksia, mitä olit Frozenissa pyytänyt :)
Kaikki kuvista on weheartitistä. :) Toivottavasti edes yksi kuvista kelpaa :)
http://weheartit.com/entry/33127831/via/symphony_of_a_survivor
htt p://weheartit.com/entry/16761517
http://weheartit.com/entry/3084647/via/ atlanticlungs
Voin etsiä lisääkin, jos noista yksikään ei ole sopiva :)

Nimi: Catnip
Kotisivut: http://ihmeklaani.suntuubi.com

12.02.2013 13:35
Beatrice, ok :3
En ihan älynnyt, mutta lisää vaan :)

Nimi: Beatrice
Kotisivut: http://darkbutterfly.suntuubi.com/

07.02.2013 20:21
Catnip, voinko laittaa tän sun hahmon Frozen Heartiin, kun sä oot kumminkin Beatricen huonekaveri jne. niin tulen varmasti mainitsemaan sut usein tarinoissani. Jos sitten mainitsen, että sä oot kirjoittanut ne ja laitan vaikka linkin sivuillesi (jos siis sinulla sellaiset on?). Ei tietenkään pakko ole suostua, voin myös muokata sivujeni Beatrice-tarinaa, niin että Beatricella ei ole huonetoveria. :)

Nimi: Catnip

23.01.2013 11:11
Ja luonteeseen vielä perään: Syrine on sellainen erakkomainen ja vetääntyvä, mutta lahjakas pääsemään nippa nappa hankalista tilanteista. Syrine hoitaa hommansa nopeasti, jos on katseen alla ja pyrkii aina keskitasoon. Tyttö ei osaa keskittyä kunnolla mutta energiaa löytyy joka oppiaineeseen ja tilanteeseen, mutta Syrine on aina eläinten kanssa jos mahdollista, erityisesti kissaeläimiin Syrine on kiiintynyt.

Ja vielä muuta- osiioon siihen kissajuttuun perään: Kissan nimi on Black Night, tutummin vain Night.

Aineeni ovat: Ominaisuusmutaatiot, Telepatia(P.S Olisiko mahdollista muuttaa se tämän hahmon kohdalle siksi eläintelapatiaksi?),Muodonmuutokset,Taide.

Saatan muuttaa, mutat tuossa ne.

Vastaus:

Vastaan molempiin viesteihin nyt tässä. Hyvä että tulit nopeasti päivittelemään. ;)

Telepatiakurssit ovat yhteisiä kaikenlaisille telepaatikoille, ja se meinaa siis samoilla tunneilla tavallisia- ja eläintelepaatteja, sekä vaikka tunnetasolla säätäviä mutantteja.

- Charles

Nimi: Catnip(=Unik)

23.01.2013 10:57
Nohnih, pääsin koneelle vain hetkeksi joten mutaatioon sen verran että: muodonmuuttaja, pystyy ottamaan vain kissaeläimen tai kissatyyppisen eläimen muodon. (Muuu mutaatio-teksti voi jättää koskematta)

Ilmoitan aineet huomenna tai tänään.

Minua saa käyttää tarinoissa.

Kiitos ja kumarrus.:)

©2019 × Xavier's school for gifted youngsters × - suntuubi.com