Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Kuva we♥it-sivustolta.

Nimi: Aryanna ”Ary, Aryssa” Taylor Jane
Mutanttinimi: Vivid (englantia, tarkoittaa värikästä)
Ikä: 16-vuotias (syntynyt 14.2.)
Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Aryanna on voimakas elementaristi, joka ei kuitenkaan osannut hallita voimiaan ennen Xavieriin tuloa. Hänellä on siis voimat hallita kaikkia neljää elementtiä -vesi, tuli, maa ja ilma- niiden eri muodoissa, kuten esim. vettä jäänä ja maata kasveina. Aluksi Aryllä meni aikaa ja tahtoa saadakseen edes kynttilän syttymään, mutta harjoituksen myötä tytön taidot -sekä voima- ovat kasvaneet. Aina kun Ary käyttää jotain tai joitain elementtejä, hänelle tulee oikean ranteen kiertävä, kyseisen elementin värinen (vesi sininen, tuli oranssi, maa vihreä, ilma harmaa) tatuointi, joka muistuttaa rannekorua. Se kuitenkin katoaa ranteesta Aryn lopettaessa elementin käytön. Hän saa pääsäryn elementtien hallinnasta, minkä takia tyttö välttää sitä mahdollisimman paljon.

Muokkausta ylläolevaan odotetaan...

Ulkonäkö: Ary omistaa kauniin ja sileän ihon, sekä paksut, vyötärölle yltävät vaaleat hiukset joista aurinkoisella säällä saattaa nähdä hivenen kultaan vivahtavia rautoja pari. Hänellä on vaaleat kulmakarvat, sekä kaunis hymy joka tuottaa parhaimmillaan poskiin kaksi pienehköä hymykuoppaa. Aryn silmät ovat väriltään puhtaan siniset, eli tyypillinen blondi hän onkin ulkonäöltään. Pituutta tytöltä löytyy vähän alle 165 cm, sekä hän on melko sopusuhtainen. Ary on kuitenkin normaalikokoista 16-vuotiasta hivenen hentorakenteisempi, sekä pienempi -muttei kuitenkaan niin että erottuisi sen takia. Hän on muodokas, kunnolla pukeutuva sekä hyväkuntoinen nuori tyttö.

Menneisyys: Aryanna on asunut perheensä kanssa aina Floridassa, mukavassa rantatalossa. Hän oli iloinen saadessaan kaksi pikkuveljeä, sekä piti koko perheestään paljon -jo tässä vaiheessa Ary alkoi haaveilla omasta perheestä tulevaisuudessa. Aryn ollessa 7-vuotias hänen äitinsä lähti eräänlaiselle tutkimusmatkalle Xavierin kouluun, sekä hoitosyistä hän joutui ottamaan Aryn mukaan. Ary vietti pari viikkoa mielellään uusien tuttavuuksien kanssa. Hän palasi kuitenkin kotiinsa ja jätti kaikki mutantti-jutut taakseen. 12-vuotiaana Ary oli leikkimässä parin ystävänsä kanssa metsässä, kun hän tippui kaivoon. Oli myrskyisä sää, minkä takia Ary panikoi kaivossa koko sen ajan, kun vesi nousi ylemmäs ja ylemmäs. Kun hän lopulta monien 'apua' huutojen, sekä ajatusten selviytymisestä jälkeen luovutti ja vajosi veteen, hän ei kuitenkaan hukkunut. Ary heräsi parin minuutin päästä ja räpiköi pinnalle, josta näki vanhempansa ja pari poliisia. Tyttö ei kertonut kenellekkään mitä vedessä tapahtui, sillä hän ei halunnut haaveidensa tulevaisuudessa katoavan. Ary kuitenkin meni vähän ajan päästä rannalle kokeilemaan vedessä hengitystä, joka parin yrityksen jälkeen onnistui. Tuolloin hän päätti kertoa vanhemmilleen, sekä veljilleen kyvyistään. Perhe päätti auttaa Arya peittelemään kykynsä, mutta parin kommelluksen jälkeen 16-vuotias Ary joutui lähtemään Xavierin kouluun opettelemaan hallitsemaan kykyjään, ettei hänelle tai hänen läheisille sattuisi enään mitään.

Perhe: Aryannalla on rakastavainen perhe. Hänen isänsä Henry Jane on amerikkalainen liikunnanopettaja, kun taas Aryn äiti Tresha Jane (os. Lockwing) on britti, mutta asuu silti amerikassa tehden töitä lääkärinä. Aryllä on myöskin kaksi pikkuveljeä, 13-vuotiaat kaksoispojat. Jayden on pojista vanhempi ja rauhallisempi, kun taas Brandon on nuorempi heistä ja rasavilli. Pojat pitävät paljonkin temppujen tekemisestä, sekä heistä on mahtavaa kun heillä on muntantti-sisko. Aryn vanhemmat puolestaan eivät paljonkaan pitäneet siitä ajatuksesta, mutta hyväksyivät sen lopulta. Rento ja huumorintajuinen isä alkoi ensimmäisenä vitsailemaan miten kaikilla tavoilla Ary voisi kykyjensä kanssa hämätä muita ja olisiko kaksosetkin mutantteja. Aryn rauhallinen ja järjestelmällinen siivousintoilija-äiti puolestaan halusi taata tyttärelleen turvallisen elämän ja päätti ottaa yhteyttä Xavierin kouluun. Vaikka aluksi Ary pelkäsi kaikkein pahinta, hän pääsi kuitenkin onnellisena perheensä tukemana lähtemään kouluun toivoen pääsevänsä enemmän normaalina takaisin.

Ary on omaperäinen, värikäs, sekä itsepäinen tyttö. Jos hän päättää jotain, hän myös tekee sen eteen melkeimpä mitä tahansa. Tyttö pitää huolta suhteistaan muihin ihmisiin, sillä hänen mukaansa elämä ilman ystäviä olisi pelkkää helvettiä. Ary ei oikeastaan pidä ajatuksesta, että hän on mutaatio, vaikkei kyllä inhoakkaan sitä. Hän vain haluaisi normaalin elämän ilman sitä, että hänen kävellessään kadulla jokin vesiposteista räjähtää auki tai tytön suuttuessa hän saattaa antaa palovammoja muille. Ary oikeastaan haaveilee elämästä tulevaisuudessa, jossa hänellä olisi hyvät välit muihin ihmisiin ja mutatantteihin, rakastavainen mies sekä perhe tukenaan. Tämä on yksi tytön tavoitteista, minkä takia hän suostuukin olemaan Xavierissa. Ary ei ole niitä jotka suuttuvat piennimmästäkin asiasta, vaan hän yleensä punnitsee tilateen tarkoin, taikka tekee mitä parhaaksi näkee. Jos hän kuitenkin suuttuu joskus, kannattaa olla varovainen, sillä silloin tyttö ei takaa mitä tekee tai sanoo, taikka sitten hän pitää mykkäkoulua ja esittää välinpitämätöntä -taikka oikein ystävällistä ja sarkastista. Vaikkei tyttö paljoa pidä tunneilla olosta, hän kuitenkin ajattelee hyvää tulevaisuutta ja yrittää olla valittamatta asioistaan muille. Parantumaton puhelija hän kyllä on, sillä Ary pitää paljon puhumisesta, mutta osaa hän kyllä kuunnellakkin.

♥ Aryanna harrastaa pianon ja viulun soittoa, sekä yleisurheilua. Joistain syistä tyttö harrataa myös uintia.
♥ Hän on ateisti, vaikkakin kantaa kaulassaan hopeista ristiä.
♥ Aryanna lukee paljon, sekä on kiintynyt romanttisiin ja siirappisiin kirjoihin.
♥ Ary vihaa täydellisyyttä, sekä täydellisiä ihmisiä.
♥ Hän ei olisi halunnut tulla Xavierin kouluun, mutta toive hyvästä tulevaisuudesta muutti hänen päänsä -ainakin osittain.
♥ Ary on normaalia hyväkuntoisempi, muttei se ole mikään erityiskyky.
♥ Ary inhoaa eri kieliä, sillä hän on huono omassa äidinkielessäänkin. Ary kuitenkin osaa jokseenkin englannin lisäksi espanjaa.
♥ Ary ei pidä paljoakaan koulusta, eikä ole hyvä teoria-aineissa.
♥ Ary pelkää tulta vaikkei kerro sitä monillekkaan.


Vivid on valinnut itselleen ?/5 kurssia: aine, aine, aine...

Ilmoitusasiat Cambiarille - Päivitäthän mutaatiotietosi, ja kerrot haluamasi valinnaisaineet? Muista myös mainita se, saavatko muut käyttää sinua tarinoissaan.

Saako käyttää tarinoissa?

Voimien taso |• • • • • • • • • • • • • • • • •|

Haastepisteet seuraavaan haasteeseen: 0

 [ Kirjoita ]

©2019 × Xavier's school for gifted youngsters × - suntuubi.com