Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Nimi: Alisha Drop
Lempinimi: Lish
Mutanttinimi: Wawe (englantia ja tarkoittaa aaltoa, viitaten Lishin kykyyn hallita vettä)
Ikä: 13, täyttää kohtapuoliin 14
Skp: Tyttö

Mutaatio: Lishin luokittelu tuottaa niin suurta päänvaivaa, että hänet on luokiteltu elementintaitajaksi. Lish osaa kuitenkin muuntaa itsestään kalamaisen olennon ja hän osaa hallita aineitta, vettä. Lisäksi jos hänellä on tarpeeksi energiaa, aikaa ja tahdonvoimaa niin hän pystyy vaikuttamaan säähän. Hänet oli ennen luokiteltu telepaattisten, muodonmuuntautijien, luonnontaitureiden ja elementintaitajien joukkoon, mutta lopulta hänet rajattiin pelkästään elementintaitajien kastiin, koska hänen kaikki hänen kykynsä liittyivät siihen samaiseen elementtiin. Lish osaa siis vaikuttaa veteen ja sen kaikkiin olomuotoihin jäästä höyryyn. Lisäksi Lishillä on suomuja, eviä sormien välissä ja kyynärpäissä ja kidukset. Lish saa itselleen myös halutessaan kalansilmät. Hän muuntautuu kalahahmonsaa niin halutessaan sekä jouduttuaan kosketuksiin veden kanssa.

Ulkonäkö: Lish omaa siron, hoikan ja hunajaisen sävyisen vartalon. Hänen nenänsä on pieni ja silmät todella suuret ja pyöreät. Hänen kasvonsa ovat muutenkin sirot ja hoikat. Hänellä on pitkät ja tuuheat lantiolle asti yltävät indigonsiniset hiukset sekä merenvihreät silmät.

Menneisyys: Lish oli luullut olevansa aivan tavallinen ennenkuin kummia asioita alkoi tapahtua. 11 vuotiaana hänen hiuksiinsa alkoi ilmestyä salakavalasti sinisiä raitoja. Hänellä ei ollut vanhempia. Hän oli orpo ja asui auringonkukkakujalla orpokodissa. Hoitajat ihmettelivät hänen hiuksiaan, jotka muuttuivat viikko viikolta aina vain sinisemmiksi kunnes oli täysin sininen. Hän oli aina viihtynyt järvellä ja rakastanut vettä, mutta pienen kävelymatkan päässä orpokodista sijaitsevasta järvestä tuli hänelle toinen koti, jossa hän vietti aikaa niin paljon kuin pystyi. (kerron loput menneisyydest kun pääsen kirjottaa prologin, en halua pilata yllätystä)
Perhe: Orpo, ei biologista perhettä

Olen älykäs ja uusia ihmisiä tavatessani olen aluksi ujo ja varovainen, mutta saavutettuaan luottamukseni saattaa huomata, että olen hauska ja vitsaileva. Teen koulutyöni ja läksyni tunnollisesti ja huolella enkä ikinä lintsaa. Mutta kyllä minussa kytee silti pientä kapinahenkeäkin. Saan kokeista yleensä 10, ja olen todella pettynyt jos saan kokeesta 9 tai vähemmän. Ei, en ole hikipinko ja on minulla muutakin elämää kuin koulu ja kirjat, mutta en voi sille mitään että kaikki tieto porautuu aivoihini ilman kamalaa vaivaa. Minulla on pitkä pinna enkä oikein osaa pitää puoliani sen pelossa että satutan jotakin sanoillani. Minut saa kuitenkin tulistumaan ja kunnolla kaikenlainen kiusaaminen ja epäoikeudenmukaisuus, jolloin saatan menettää kontrollini täysin. Vaikka tunteeni ovat yhtä ailahtelevaisia kuin meri ja saatan nyt olla riemuissani ja tunnin päästä harkitsemassa itsemurhaa, niin mielialanvaihteluni kestävät usein onneksi vain hetken ja niille on olemassa aina jokin syy. Perusluonteeltani olen kuitenkin iloinen ja reipas, tunnollinen ja elämään positiivisisesti suhtautuva nuori naisenalku, joka ei voi sietää minkäänlaista kaltoinkohtelua ja joka on rohkea, ehkä jopa liiankin sekä erittäin uskollinen ja lojaali kaveri. Vihaan juoruilua ja kaikenlaista muuta seläntakana kuiskuttelua enkä itsekkään sitä harrasta. Innostun helposti ja minulla on paljon outoja tapoja. Rakastan vettä ja haluan olla mahdollisimman paljon veden lähettyvillä. Pidän pienestä vitsinheitosta ja keppostelusta vaikka se kohdistuisikin itseeni, kunhan se ei vain mene liiallisuuksiin. Kyllä minulta huumorintajuakin löytyy. Minusta on hankala olla pitämättä, sillä olen oikea piristysruiske useammille. Otan kaikki huomioon enkä syrji ketään.

~ Lish voittaisi huokailijoiden MM-kisat mennen tullen, sillä hän pystyy yhdellä ainoalla huokauksella sanoa kokonaisia lauseita.
~ Lishillä on paljon omituisia tapoja, kuten se että hänen täytyy aina nousta oikealla jalallaan tai päivä menee pipariksi tai kuten se että hänen täytyy valvoa joka ikinen täysikuu yms.
~ Lish on kuvataiteellisesti ja kirjallisesti lahjakas
~ Lish on keskivertoa huomattavasti älykkäämpi vaikka ei yllä lähellekkään Einsteiniä äö:ltään


Wave on valinnut itselleen ?/5 kurssia: aine, aine, aine...

Ilmoitusasiat Wavelle - Kerrothan haluamasi valinnaisaineet? Muista myös mainita se, saavatko muut käyttää sinua tarinoissaan.

Saako käyttää tarinoissa?

Voimien taso |• • • • • • • • • • • • • • • • •|

Haastepisteet seuraavaan haasteeseen: 0

 [ Kirjoita ]

Nimi: Lish

25.03.2013 19:54
Prologi - Se sateinen päivä 2 vuotta sitten

Sade piiskasi maata ja valui pisaroina ikkunasta. Salamat leimusivat taivaalla jossain kauempana. Ikkunan lasisesta, kylmästä pinnasta heijastui murheelliset silmät. Ehdin nähdä ne vain hetken ennenkuin huuru peitti ne alleen.
Painoin käteni huurua vasten ja katselin kädenjälkeäni. Kurkkuani sattui, tuntui etten saisi henkeä. Muutama kyynel vierähti poskelleni kun kaiversin kämmeneni alle yhden ainoan, niin pienen mutta silti niin suuren, niin kuluneen ja käytetyn mutta silti niin kuolemattoman ja suorastaan legendaarisen sanan: Anteeksi.
Nyt kyyneleet jo tulvivat silmistäni, en voinut estää niiden tuloa enkä edes yrittänytkään estää.
Koin itseni niin surkeaksi ja yksinäiseksi, niin pieneksi ja mitättömäksi kuin... Kuin pisara.
"Tapahtui mitä tahansa, niin muista, että vesi on aina ystäväsi." Ne olivat ainoat sanat, ainoat asiat jotka muistin äidistäni. En edes muistanut miltä perheeni - oikea perheeni, saati sitten äitini näytti. Sanat viilsivät syvältä sisimpääni juuri kun ehdin luulla että enempää ei voisi sattua. Miten kivuliaasti pelkät sanat voivatkaan viiltää? Ne tuhoavat ihmisen pala palalta, kunnes ihminen ei enää yksinkertaisesti jaksa, kunnes jäljellä on pölyinen hautakivi tuhansien muiden joukossa, jonka luona ketään ei käy. Ennenpitkää muut unohtavat että hän on ollut edes olemassa. Minullekin kävisi ehkä niin ellen karkaisi.
Olin aivan särkynyt, rikkinäinen ja turta. Voi pasta, tuskin minä edes tiesin kuka olin! Tai tiesin sittenkin. Olin friikki, kummajainen, rumilus, ihme hiippari. Mutta silti järkeni valo, jonka luulin jo kauan sitten sammumeen sanoi etten ollut oikeasti tuollainen. Muut luulivat minun olevan tuollainen, mutta vain minä itse voin tietää millainen olen. Voi, olisinpa voinut uskoa sitä.
Mutta ehkä... Ehkä kiusaajani olivat oikeassa. Minä olin friikki, virhe, enkä ansaitsisi elämää. Lähiaikoina oli tapahtunut liian paljon liian nopeasti. Hiuksiini oli alkanut ilmestyä sinisiä raitoja ja nyt ne olivat lähes kokonaan siniset. Lisäksi tuntui että vesi... Että se olisi kutsunut minua. Kuiskinut nimeäni suolaisella äänellään aaltojen lyödessä rantaan. Aivan kuin se olisi kuulunut sateessa pisaroiden putoilessa maahan tai virtaavassa purossa.
Nousin nopeasti ylös tuoliltani ja ravistin päätäni. Ei, tämä itsesäälissä rypeminen saa luvan riittää. Mitä äitini sanoisi jos saisi tietää miten säälittävä ressukka olen? Minun täytyi pysyä vahvana.
Soin huoneelleni, paikalle jossa olin asunut niin kauan kuin jaksoin muistaa, paikalle joka oli melkein koti viimeisen katseen ennenkuin loikkasin avonaisesta ikkunasta vaaroja täynnä olevaan yöhön.

Sori lyhyys, oisin tehny pidemmän mutten muista mun keksimän NPC -hahmon nimee ja tarttisin sitä tos tarinas... :/

Nimi: Lish

25.03.2013 19:12
Muuten kuka mun kämppis on? No kirjotan mun tarinaan et asun toistaseks yksin

Nimi: Lish

25.03.2013 19:08
Saa käyttää tarinoissa

Otan valinnaisaineikseni:

~Taiteen
~Erikoisliikuntatunnit
~Ominaisu usmutaatiot
~Energianhallinnan
~Muodonmuutokset

Ps. Voisko mun mutaationimen k-virheen korjata, kirjotin Waven v:n vahingos w:nä

©2019 × Xavier's school for gifted youngsters × - suntuubi.com