Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Koska koulun oppilaat ovat eri-ikäisiä ja heistä suurin osa asuu koululla vuoden ympäri, on opiskelurytmi melko väljä. Me koulun opettajat olemme aina paikalla, mutta kesällä ja joulun aikoihin joistain tunneista pidetään yleensä pientä taukoa. Vakuutan kyllä että tulet oppimaan kaikkea hyödyllistä aivan tarpeeksi. Tunneille osallistutaan omien kykyjen ja kiinnostuksien mukaan, ja kuten minä katson parhaaksi niitä sinulle suositella.

Perinnöllisyystieteen ja genetiikan, erikoisliikunnan ja erilaisille mutanteille suunnattujen harjoitustuntien lisäksi koulullamme opetetaan aivan tavallisia aineita.

Nuoremmat oppilaat harjoittelevat luonnollisesti vähemmän varsinaisia 'mutanttiaineita' sillä heidän on tärkeämpi vain oppia löytämään ja kontrolloimaan voimiaan, kuin varsinaisesti käyttää niitä. Tavallisten kouluaineiden merkitystäkään ei pidä vähätellä, vaikka kauemmin koululla opiskelleet nuoret saavatkin valita tuntinsa vapaammin.

Tavallisten lukuaineiden, liikunnan ja vapaaehtoisen kotitalouden lisäksi voit vapaasti valita seuraavista aineista 3-5, joita opiskelet.

Perinnöllisyystiede ja genetiikka - Käydään läpi mutaatioiden perusteita, mikä erottaa mutantit tavallisista ihmisistä, mikä geeni tai DNA yleensäkään on, ja millaisia mutaatioita ihmisiin ja eläimiin muuten liittyy. Suositellaan kaikille oppilaille. Kaikki opettajat opettavat vaihdellen.

Erikoisgenetiikka - Toimitaan laboratoriossa ja tutkitaan mutaatioita tarkemmin kemian ja biologian kautta. Suositellaan niille oppilaille, jotka tietävät aiheesta jotain ennestään ja haluavat tutkia genetiikkaa perinpohjaisemmin. Opettajana Professori X.

Erikoisliikuntatunnit - Tunteihin sisältyy voimistelua, kestävyysharjoittelua, kamppailulajeja ja vaarahuoneharjoituksia. Siirtyjille ja monistujille voidaan järjestää omia harjoitusmahdollisuuksia, samoin kuten normaalia kestävämmille tai nopeammille oppilaille. Suositellaan kaikille oppilaille, opettajina toimivat Mystique, Wolverine ja Painajainen.

Muodonmuutokset (mutantissa ja ympäristössä) - Opiskellaan erilaisia variaatioita muodonmuutoksista, esimerkiksi tietynlaista vaikutteiden ottoa, kopiointia, hämäystä ja esineiden muokkaamista. Suositellaan muodonmuuttajille, ja oppilaille joiden mutaatio antaa kyvyn käsitellä jotakin ainetta. Opettajina lähinnä Magneto ja Mystique.

Taide - Jotta opiskelu tuntuisi kevyemmältä, on vapaamuotoinen taidekurssi hyvä vaihtoehto. Piirretään, maalataan ja musisoidaan oppilaiden toiveiden mukaan, kykyään käyttäville erikseen myös esimerkiksi kuvanveisto-opetusta. Opettajina Wolverine ja Magneto.

Energian hallinta - Harjoitellaan oman mutaation kontrollointia, energiapulssien, luonnonvoimien ja elementtien tähtäämistä erilaisiin maaleihin. Sisältää pariharjoitteita, ja energialta suojautumista. Suositellaan oppilaille, joiden mutaatio aiheuttaa jotakin näistä. Kaikki opettajat opettavat vaihdellen.

Telepatia (ja ajatuksiin liittyvät voimat) - Tunneilla treenataan ajatustenlukua, sen tunnistamista ja siltä suojautumista, sekä muita telepaattisia ja telekineettisiä kykyjä tavaroiden liikuttelusta mutanttien havaitsemiseen. Suositellaan telepaateille, opettajana Professori X.

Ominaisuusmutaatiot - Oppilaat pääsevät kokeilemaan vapaammin omia mutaatioitaan pihalla ja sisätiloissa. Harjoitellaan kontrolloimaan mutaatioiden vahvistamia aisteja ja vaistoja, ja esimerkiksi kiipeilyn tai eläimenkaltaisten kykyjen hyödyntämistä. Suositellaan kaikille oppilaille, ainakin niille, joiden mutaatio on aiheuttanut anatomisia muutoksia, tai vahvistanut kestävyyttä, aisteja, voimaa ja muita ominaisuuksia. Opettajina Wolverine ja Painajainen.

Oppitunneilla saadaan silloin tällöin läksyjä. Läksyt annetaan tarinoiden vastausten yhetydessä, ja niitä omaan kirjaansa suorittamalla kehittyy voimissaan. Hahmosi voi tarinoissa kehittyä aina silloin tällöin, ja oppia uusia puolia voimistaan, mutta varsinainen kehitysmittari kipuaa ylöspäin vain läksyjä suorittamalla.

Tavallisten läksyjen lisäksi silloin tällöin aavaamme kaikille oppilaille yhteisen haasteen, joka useimmin tapahtuu Vaarahuoneen puitteissa. Tarkemmat infot palkinnoista ja toiminnasta näkyvät aina ajallaan haasteen omalla sivulla, jos sellainen tulee.

©2019 × Xavier's school for gifted youngsters × - suntuubi.com