Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kun olet tutkinut sivut kunnolla ja ymmärtänyt kaiken tarvittavan tiedon, on aika suunnitella oma hahmosi. Täytä seuraava lomake huolella ja lähetä se alla olevaan vieraskirjaan odottamaan vastausta. Ehkä minä ja Erik olemme jo huomanneet sinut Cerebron avulla, ja tulemme noutamaan sinua, ehkä vanhempasi huomasivat kykysi ensin ja lähettivät sinut tänne.

Nimi: Etu- ja sukunimi, mielellään englanninkieliset. Lempinimiä tai toisia nimiä saa laittaa, sekä selvityksiä nimistä, jos niin haluaa.

Mutanttinimi: Nimi joka kuvaa jollain tapaa hahmoasi tai tämän mutaatiota, esimerkiksi huomaamattomasti erilaisissa paikoissa voimiensa avulla liikkuva hahmo voisi olla Kameleontti, tai muiden tunteita ja muistoja itseensä imevä saattaisi käyttää nimeä Vortex.

Ikä: Vaihtelee oppilaiden kesken melko suuresti, mutta hahmot ovat tosiaan koululaisia - eivät aikuisia tai sylilapsia.

Sukupuoli: Tyttö tai poika

Mutaatio: Eli selkokielellä hahmosi kyky/kyvyt. Mitä hyötyä ja haittaa mutaatiosta on hahmolle, ja mihin sitä voi käyttää? Vaikuttaako kyky jotenkin hahmosi ulkonäköön? Hahmolla on mahdollisuus harjoitella kykyjään, joten mieluummin vähättele kuin liioittele kykyä.

Ulkonäkö: Hahmon kuvaus on syytä tehdä huolella, varsinkin jos mutaatio vaikuttaa siihen jotenkin. Sen mukaan voi liittää linkin lailliseen kuvaan tai omaan piirrokseen.

Menneisyys: Mitä hahmollesi on tapahtunut ennen kuin hän tuli koululle? Minkä ikäisenä, ja milloin hän sai tietää olevansa mutantti? Milloin ja miten tuli koululle, ja kauanko on ollut siellä?

Perhe: Millainen perhe hahmollasi on/oli ja miten he suhtautuivat kun huomasivat lapsensa olevan mutantti.

Luonne: Tähän kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa, sillä hahmosi luonne määrittää sen, millaista hänestä on kirjoittaa tarinoita.

Muuta: Jos sinulla oli muuta mainittavaa hahmostasi, voit laittaa sen tähän.

Jokainen liittymishakemus käsitellään mahdollisimman pian, vieraskirjoissa ei tarvitse hoputella. Jos mutanttisi tiedot kaipaavat jotain hiottavaa, niistä puuttuu jotain, tai jotain pitäisi ottaa pois, ilmoitan asiasta viestin vastauksessa.

Onnea liittymiseen!

 [ Kirjoita ]

Nimi: Kafei

17.06.2013 20:51
Nimi: Zoey Brandon

Mutanttinimi: Climber

Ikä: 15

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Zoeyn kyky/mutaatio on varsin selkeä, hän pystyy kiipeilemään seinillä ja katossa, josta tulee hänen mutanttinimensä Climber. Seinillä kiipeily ei kuitenkaan ole Zoeylle aivan vaivatonta; Se vaatii paljon keskittymistä ja tahdonvoimaa ja tuottaa pitkän ajan jälkeenkin vielä hieman kipua. Keskittymisen herpaantuessa Hän tippuu maahan tai esim. lattialle, riippuen olosuhteista. Zoey pystyy kapuamaan myös puita ja muita tämän tapaisia ns. esineitä pitkin. Kyky vaatii vielä paljon harjoitusta.
Kiipeilyn lisäksi Zoeylla on myös kertynyt notkeutta, mutta vain normaalia hiukan enemmän.

Ulkonäkö: Zoey on suht pitkä, kalpea ja normaalipainoinen nuori naisen alku. Hänen kasvonsa ovat terävät, ja niitä kehystävät paksut ja kihartuvat oranssiin vivahtavat hiukset, jotka yltävät suunnilleen tytön rinnuksille. Hänen etuhiuksensa ovat n. 5cm.
Zoeylla on myös mantelin muotoiset harmahtavat silmät sekä vaaleanpunertavat ohuet huulet. Hänen nenänsä on suora, mutta silti hyvin siro.
Neiti lakkaa kyntensä yleensä kirkkaan punaisella lakalla, ja pukeutuu pillifarkkujen tapaisiin housuihin, sekä suuri-kaula-aukkoisiin paitoihin, puolipitkähihaiseen neuletakkiinsa ja beigeen tyköistuvaan huppariin.

Menneisyys: Zoey asui suuressa kaupungissa vanhempiensa kanssa. Hänellä oli onnellinen lapsuus, kunnes hänen ollessa 11 vuotta isä menehtyi aivokasvaimeen, jonka vanhemmat olivat tyttäreltään salannut. Tämän jälkeen alkoi jyrkkä alamäki muunmuassa Zoeyn koulunkäynnin tasossa ja käyttäytymisessä. Pari kolme vuotta jälkeen päin, Zoey, äitinsä kanssa riideltyään, juoksi ulos heidän pienestä rivitaloasunnostaan, ja jatkoi juoksuaan niin pitkään, kunnes saavutti vanhan junaraiteen vierellä olevan metsän. Hän asteli metsään, ja löysi, käveltyään vähän aikaa, suuren tammen, jonne tämä sitten kiipesi, ja yllättyi, kunka helppoa se olikaan. Puun oksalla istuessaan hän huomasi korkean, sileärunkoisen puun, jota Zoey ei tunnistanut. Hän hyppäsi alas tammesta, ja voihkaisi kivusta, kun tytön jalat tärähtivät maata vasten. Hän otti pari juoksuaskelta ja pysähtyi puun eteen. Kuin taikaiskusta Zoey sai idean, että hän yrittäisi kiivetä puun latvaan. Zoey kiersi puun ympäri etsien jonkinlaista kohtaa, jonka avulla tämä voisi ponnistaa ylös. Kun tyttö ei löytänyt sitä, hän turhautuneena asetti kämmenensä puun runkoa vasten ja lähti keskittyneesti yrittämään kiipeämään puuta pitkin. Monen yrityskerran jälkeen hänen kätensä ikään kuin liimautui muun kuoreen, ja hän ihmeissään asetti myös toisen kätensä ja jalkansa puuta vasten, ja kapusi ylöspäin. Maan painovoiman uhmaaminen oli kivuliasta ja teki kiipeämisestä vaikeaa. Samalla aikaa Zoeyn äiti oli etsimässä tytärtään, ja saapui metsään, siihen samaan, jossa Zoey sillä hetkellä kapusi puuhun, jota pitkin ei peri aatteessa voisi ilman kiipeilyvarusteita nousta ylös.
Zoeyn äiti asteli samoja jälkiä kuin tämä itse, ja katsahti edessäpäin olevaa korkeaa puuta. Hän siristi silmiään, yrittäessään nähdä, mitä oli tuo oranssi, joka näkyi n. kahdeksan metrin korkeudessa. Ottaessaan pari askelta eteenpäin, hän tajusi kuka kiipesi puussa.
Myöhemmin Zoeyn äiti lähetti hänet Xavierin kouluun.

Perhe: Zoeyn perheeseen kuuluu vain hänen äitinsä, sillä hänen isänsä kuoli aivokasvaimeen, eikä hänellä ole sisaruksia.

Luonne: ''Jos luonnettani pitäisi kuvailla kahdella sanalla, ne olisivat 'tulinen' ja 'malttamaton'. Ärsyynnyn helposti, enkä välillä ymmärrä, miten pitäisi käyttäytyä. Kuten jo mainitsinkin, olen hyvin kärsimätön, ja luovutan normaalisti heti parin yrityksen jälkeen. Kouluarvosanani ovat siinä hyvän ja tyydyttävän välillä. En todellakaan ole mikään lukutoukka. Mieleni tekisi repiä koulukirjat ja heittää ne järveen. Olen kapinoiva, ja saan yleensä mitä tahdon. En siis kai ole mikään ongelmanuori, vai?
Välillä päästän suustani sammakoita, ja ilkeilen muille usein, on outoa, että minulla on ystäviä. En osaa lopettaa ilkeilemistä, ja olen joutunut sen vuoksi monestikin vaikeuksiin, vaikka yritänkin hillitä sitä.
Vaikka äskeisen perusteella luulettekin, että olen hirveä ja ilkeä,
osaan kyllä olla ystävällinenkin. Ystävyyttäni ja kunnioitustani on vain vaikea saavuttaa. Pidän maalaamisestä, vaikken siinä hirveän hyvä olekkaan.''
-----

Hahmoani saa käyttää tarinoissa, ja otan valinnaisaineiksi Erityisliikunnan, Taiteen ja Ominaisuusmutaatiot.
Toivon hartasti hyväksymistä : )

Nimi: Natalie Asher

16.06.2013 18:54
Natalie ”Nut” Lucile Asher
Mutanttinimi: Khione , kreikkalaisen lumen ja jään jumalattaren mukaan.
Ikä: 15
Sukupuoli: tyttö
Mutaatio: Natalie ei tunne kylmää juuri koskaan, hän voi olla esimerkiksi kymmenen asteen pakkasella pelkkä T-paita päällään. Lisäksi hän voi muuttaa ihonsa niin kylmäksi, että sitä huokuu hänen ympärilleen. Hän voi myös imeä kylmyyttä kiinteistä tavaroista, jolloin hän saa ihonsa vielä kylmemmäksi.
Ulkonäkö: Nataliella on vaaleanruskeat hiukset, jotka hän värjäsi koulua käydessään sinisiksi, väri on tosin jo melkein kokonaan kulunut. Hänellä on sulkaan ruskeat silmät, jotka muuttuvat vaalean kirkkaan sinisiksi, kun hän käyttää kykyään, mutta kylmän tuntemattomuus ei vaikuta silmien väriin. Hänellä on vaalea, melkein valkoinen iho. Koulussa hän oli tyyliltään aikalailla gootti, mutta kadulla ei ole vara heittäytyä nirsoksi, kun vanhat vaatteet jäivät pieniksi, joten hänellä on risat vahat farkut, kuluneet tennarit ja joku roskiksesta pelastettu paita. Meikkejäkin hän on onnistunut aina silloin tällöin saamaan, joten yleensä silmät on rajattu ja tummaa luomiväriäkin löytyy.
Menneisyys: Natalie syntyi rikkaan perheen ainoaksi lapseksi. Kaikki oli hyvin, kunnes Natalien äiti kuoli auto onnettomuudessa tytön ollessa 6 -vuotta. Natalien isä oli surun murtama ja alkoi juoda. Pian heillä ei ollut yhtään rahaa.
Koulussa Natalieta kiusattiin likaisista ja rikkinäisistä vaatteista. Tätä jatkui koko ala-asteen. Natalien suhtautuminen kouluun oli: ”mitä väliä” ja hän aiheutti ongelmia opettajille lintsaamalla ja tappelemalla muiden oppilaiden kanssa. Toisella luokalla ollessaan Natalie huomasi, että sai kiusaajat pidettyä poissa tekemällä itsestään mahdollisimman kylmän, isompana hän osasi aiheuttaa pieniä ja lieviä paleltumia, jos joutui tappeluun. Ylä-asteelle Natalie siirtyi toiseen kouluun, kuin muuta hänen entisestä koulustaan. Siellä hän sai ”lempinimen”, Nut, joka ei tosiaan viitannut pähkinöihin, johtuen oudosta pukeutumisestaan, ja asenteestaan koulun käyntiin.
Eräänä koulupäivänä, kun hänet oli taas passitettu rehtorin kansliaan, hän menetti hermonsa, aiheutti rehtorille lievän hypotermian ja lähti ovet paukkuen. Hän oli silloin 13.
Seuraavat kaksi vuotta hän asui kaduilla. Hänellä oli monia keinoja ansaita rahaa, tosin mikään niistä ei tainnut olla ihan laillinen. Joskus hän vain varasti ruokaa, sillä mitään muuta hän ei tarvinnut, koska silloin hänen kykynsä oli jo niin kehittynyt, että hän ei tuntenut enää kylmää. joskus hän myös roikkui jonkun jengin matkassa, nämä tunsivat hänet nimellä Nut, josta tyttö jollain kieroutuneella tapaa piti.
Perhe: Natalien äiti kuoli auto onnettomuudessa, isästä taas tuli tämän seurauksena alkoholisti. He eivät ikinä saaneet tietää tyttärensä kyvystä.
Luonne: Natalien motto on: jos elämä potkii päähän, pure sitä nilkkaan. Hän viihtyy yksin ja suuttuu helposti ja suuttuessaan hän yleensä aiheuttaa toisille hyvin kylmät oltavat. Hän juo ja polttaa ja rettelöi. Perus olemukseltaan hän on synkkä ja vihainen. Hän tekee mielellään tyhmiä ja joskus jopa vaarallisia asioita. Oikeastaan hän on vain vihainen maailmalle ja isälleen, jotka tekivät hänen elämästään helvettiä. Hän ei luota keneenkään, ja jotkut sanovat että kylmyys, jota hän hohkaa tulee suoraan sydämestä.

Nimi: Fleure Lósanto

11.04.2013 20:11
Nimi: Fleure Lucie Antoinette Lósanto

Mutanttinimi: Crinis ( tulee latinankielen sanasta lonkero )

Ikä: 12, syntymäpäivä 13. toukokuuta

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Fleuren mutaatio on hyvin sekalainen. Hänen suuttuessaan hänen kämmenistään alkaa valua kirkasta nestettä (joka sulattaa ihmis- ja mutantti-ihon) sekä hänen sormensa muuttovat lonkeroiksi, jotka saattavat vihan laadusta riippuen vaihdella pituudeltaan 20 senttimetristä kahteen metriin. Fleuren iirikset ovat täysin mustat, ja kun mutaatio lähtee käyntiin, ne muuttuvat valkoisiksi. Muuten Fleuren ulkonäkö ei poikkea johtuen mutaatiosta. Fleure ei osaa hallita mutaatiotaan, ja hän on varma, että siihen liittyy jotain muutakin kun neste ja lonkerot. Fleure tuntee suunnatonta kipua mutaation käynnistyessä ja hänen silmistänsä alkaa vuotaa verta.

Ulkonäkö: Fleure on pitkä, jopa 174 cm, ja hän on normaalipainoinen. Hänen hiuksensa ovat luonnostaan valkoiset ja paksut, ja ne ulottuvat hieman polvien yläpuolelle. Fleure ei kuitenkaan yleensä pidä niitä auki, vaan kahdella suurella nutturalla pään molemmin puolin. Fleuren silmät poikkeavat siten normaaleista, että hänellä on mutaatiostaan johtuen mustat iirikset. Hänen nenänsä on pieni nykerönenä, ja nenänvarren vasemmalla puolella on kuunmuotoinen rusehtava pieni laikku, joka on Fleuren syntymämerkki. Fleuren huulet ovat kapeat ja aika olemattomat, ja hänellä on junaraudat. Fleuren jalankoko on 39, ja hänellä on usein neonkeltaisiksi lakatut varpaankynnet. Fleurella on ohuet ja suht pitkähköt sormet, ja hän lakkaa kynsiään usein limenvihreiksi. Hänen vaatetyylinsä on hieman kulahtanut: useimmiten hän käyttää kellastunutta T-paitaa ja punaista neuletta, ja housuina hänellä on harmaat collegehousut. Fleurella nähdään usein jalassa mustat villasukat. Fleure ei käytä minkäänlaista meikkiä, sillä hänen ripsensä ovat valkoisista hiuksista huolimatta pitkät ja vaaleanruskeat. Fleurella on usein punaiset posket, sillä hän rakastaa ulkoilua. Ulkona hän käyttää useimmiten luonnonvalkoista takkia jossa on karvahuppu, sekä tummansinisiä korkokenkiä, joisen korko on vain 5 senttimetriä. Usein Fleurella on myös ulkona käydessään tummansiniset lapaset, joissa on keskellä valkoinen sydän.

Menneisyys: Fleure syntyi kaksoissiskonsa Olivian kanssa jo valmiiksi nelihenkiseen perheeseen, joka asui Pariisissa. Perhe oli suht rikas, ja Fleure sai hyvää koulutusta. Useimmat kummastelivat Lósanton perheen tyttären silmiä, joissa ei ollut värin hiventäkään. Hänestä puhuttiin paljon pahaa, ja osa vihasi häntä. Suurin osa vain kiersi Fleuren kaukaa. Eräänä aurinkoisena päivänä, kun Fleure oli seitsemänvuotias, hän tapasi sillalla pojan. Pojan nimi oli Gilberte. Fleure ja Gilberte ystävystyivät, ja kaiversivat sillalle omat nimikirjaimensa ja sopivat sen yhteisiksi tapaamispaikakseen. Yhtenä päivänä, kun hemolemmat olivat täyttäneet kymmenen, Gilberte ei tullutkaan sovittuun aikaan tapaamispaikalle. Fleure oli asiasta hyvin surullinen, ja lähti kotiinsa. Siellä hän näki Gilberten tekevän läksyjä yhdessä Fleuren kaksoissiskon, Olivian, kanssa. Fleure kysyi Gilberteltä, että miksei hän tullut sillalle, ja Gilberte vain totesi, että hän olisi mielummin Olivian kanssa. Fleure suuttui tästä silmittömästä, ja yhtäkkiä hän tarttui Olivian kaulaan. Olivia kirkui, ja kun Fleure oli ottanut kätensä pois siskonsa kaulalta, oli kaulaan sulanut kaksi reikää. Fleuren käsistä vuoti kirkasta nestettä, ja hänen sormensa olivat muuttuneet lonkeroiksi. Gilberte huusi, mutta Fleure ei välittänyt, vaan kaatui lattialle tuskissaan ja yritti peittää näkökenttänsä. Olivia kaatui kuolleena lattialle, ja Gilberte juoksi karkuun. Kun suurin osa tuskista oli kadonnut, Fleure juoksi huoneeseensa pakkaamaan tavaransa. Hän ei voinut jäädä enää kyseiseen taloon. Fleure pakeni kotoaan, ja hän näkee yhä painajaisia Oliviasta, joka makasi olohuoneen lattialla kaksi sulanutta kohtaa kaulassaan. Kun Fleure oli tarpeeksi kaukana, hän majoittautui metsään kallioille. Fleure sai elätettyä itsensä luonnon antimilla ja kun Erik ja Charles löysivät hänet, hän oli laihtunut ja osittain toipunut tapahtumasta.

Perhe: Fleuren perheeseen kuului isä, äiti, isosisko Sapphire, isoveli Jonathan sekä kaksoissisko Olivia. Crinisin vanhemmat eivät koskaan saaneet tietää, mikä Olivian oli tappanut, ja miksi he eivät enää nähneet Crinisiä. Hän oli aina hyvissä väleissä isosiskoonsa, Sapphireen.

Luonne: " Mielialani vaihtelevat usein, ja siksi ärsytän joitakin ihmisiä. Itse minä pidän melkein jokaisesta ihmisestä ja mutantista, joka vastaan kävelee. Siksi en suutu usein. En ole kovinkaan pitkävihainen, mutten siedä sitä, kun minut petetään tai jos minulle valehdellaan. En pidä mutaatiostani, sillä en tahdo satuttaa tai pelottaa ketään. Toivoisin, että jokainen näkisi mutaationi lävitse ja pystyisi murtamaan kuoren, jonka sisälle olen piiloutunut. Olen oikeasti iloinen ja rakastan muide seuraa, mutta usein sulkeudun vain kuoreeni. Silloin välttelen muita ja olen heikoimmillani. Silloin myös suutun astetta helpommin. Olen hyvin eläinrakas, ja lempieläimeni on kissamaki, ja olen pienestä pitäen toivonut, että saisin sellaisen lemmikikseni. Rakastan myös lintuja, varsinkin erilaisia papukaijoja ja kakaduja. Saatan myös olla hyvin pelokas, ja en ole vieläkään täysin toipunut Olivian kuolemasta. Hänkin oli minulle rakas sisko. Eniten ehkä pelkään sitä, että tappaisin vahingossa jonkun toisenkin ja että joku saisi joskus tietää mutaatiostani tai että tapaisin vanhempani uudelleen. Olen helposti-ihastuvaa sorttia, mutten ole vielä koskaan ollut rakastunut. "

Muuta: Crinisillä on nymfipapukaija, jonka nimi on Titanium. Crinis otti Titaniumin mukaan lähtiessään kotoaan ( ja jos sopii, hän ottaa sen myös kouluun ).


PS: Minua saa käyttää tarinoissa, ja valitsen valinnaisaineiksi: Perinnöllisyystiede ja Genetiikka, Taide, Erikoisliikuntatunnit ja Muodonmuutokset. Anteeksi, jos lomake oli sekava .__.

Vastaus:

Tervetuloa Xavierin kouluun lahjakkaille Nuorille!

Lomakkeesi oli oikein hyvä ja pituutta oli sopivasti, pääset empimättä oppilaaksi. Hiukan jäi vaivaamaan tämä suunnaton kipu voimien aktivoituessa, mutta ajan kanssa sekin saadaan varmasti hallintaan, kun opit kykyäsi käyttämään.

Sinulle lisätään kaappi, jossa näkyvät myös valinnaisaineesi.

- Charles ja Erik

Nimi: Lindsay Kempster

06.04.2013 18:22
Nimi: Lindsay Nicole Kempster
Mutanttinimi: Iridescent (suom. selkeästi: loiste, joka tulee sateenkaaresta)
Ikä: 14v.
Sukupuoli: Tyttö
Mutaatio: Lindsayn mutaatio kyvyt voi tulla esille koska tahansa, eikä hän ole milloinkaan pystynyt sitä hallitsemaan. Mutaation esiintyessä hänen vartalonsa alkaa vaihtaa väriä taustan kanssa samaan sävyyn ja kuvioon. Tämän tapahtuessa hänen silmänsä, vaatteensa tai esim. lakatut kynnet tai värjätyt hiukset eivät vaihda väriä, mutta kaikki muu mitä ei ole jollakin lailla peitetty, muuttuu taustan väriseksi. Mutaatio ei ole koskaan ollut kovinkaan voimakas, - vaikka kylläkin ärsyttävä - ja silloinkin hänen ääriviivansa erottuvat. Hän ei ole koskaan kadonnut näkymättömiin, tai muutenkaan onnistunut mutaatiossa ihon värin vaihtoa syvemmälle. Silti voisi hyvin päätellä, että hän on muodonmuutaja. Mutanttinimi tulee juurikin tästä mutaatiosta, vaikkakin muuten Lindsay näyttää aivan normaalilta.
Ulkonäkö: Lindsaylla on värjätyt siniset hiukset, joten ne ei mutaation mukana vaihda väriä, paitsi silloin kun juurikasvu alkaa tulla esiin. Lindsayn kasvot ovat soikeat ja hänellä on terävä leuka ja nenä, jotka tekevät kasvoista aavistuksen kovemmat. Hänen silmänsä ovat harmaan vihreät ja eläväisen kulmikkaat. Kulmakarvat ovat alkuperäisen väriset, eli ohraan vivahtavat. Lindsayn suusta voisi kirjoittaa kokonaan oman episodin, sillä se on aina jotenkin kummallisesti mutrulla ja hän osaa sen muutenkin vääntää sitä ties mihin pusukalailmeisiin. Kasvoilla on aina muutama hikinäppy tai finni, joita hän itsepintaisesti yrittää hoitaa pois. Lindsay on noin 163cm. pitkä, hänellä aika leveä lantio, mutta poikamainen ylävartalo. Lindsaylla on hoikat kädet jatkuvan leuan vedon takia. Hän on siis oikea taituri käden väännössä, vaikkakin surkea juoksija, joten se siitä urheilullisuudesta. Lindsay pukeutuu rennosti, mutta muuten hänen tyylistään on vaikea saada selkoa, sillä se on joka päivä erilainen.
Menneisyys: Lindsay ei ole koskaan pystynyt salaamaan kykyään, joten arvatenkin hänen vanhempansa ovat aina olleet järkyttyneitä kun heidän tyttärensä on muuttunut keittiön kaakeleiden väriseksi tai kun koulusta on soitettu kun tytön väritys ei ole lakannut olemasta yhtä harmaa kuin koko koulu. Lindsay kävi normaalia koulua saman ikäistensä kanssa, hänellä oli jopa muutamia ystäviä ja mukava perhe. Vanhemmat laittoivat tytön mutanttien kouluun, koska naapuritkin alkoivat katsoa heitä oudosti ja siitä Lindsayn siskot ovat olleet hyvin kateellisia.
Perhe: Lindsayn perheessä on vanhemmat ja hänen lisäkseen kolme siskoa. (Imogen, Camille ja Willow) Siskot ovat aina olleet parhaita ystäviä keskenään ja kapinahenkisiä vanhempiaan kohtaan. Kuvio hajosi kun Lindsay joutui lähtemään. Imogen ja Camille ovat kaksoset, 15, Willow taasen kaikista nuorin, 13.
Luonne: Lindsay on itsenäinen, äkkipikainen, kapinallinen ja siskoistaan, sekä viulustaan riippuvainen tyttö. Lindsay on aina halunnut keksiä kaikkea jännittävää elämäänsä ja mutaatio oli todella ihana yllätys, vaikkakin harmittava siinä mielessä, ettei hän sitä osaa ainakaan vielä hallita tai salata. Kapinallisuus kohdistuu vain vanhempiin, sillä nämä ovat todella uskovaisia ja rasistisia, eivätkä Kempsterin perheen tytöt ole heidän kanssaan oikeastaan mistään samaa mieltä. Muuten Lindsay on aika rauhallinen ja leppoisa, ja hän haluaisi aina vain pitää hauskaa. Hauskan pitoon kuuluu kaverit, viulu, syöminen, tanssiminen ja muu älyvapaa toiminta. Lindsaylla on hyvä matikkapää, (vaikka hän vihaakin geometriaa) ja hän lukee kaikesta toheloinnistaan huolimatta aika paljon. Lindsay tahtoo pitää fiktion ja faktan itsellään järjestyksessä, ja hän on välillä huono ymmärtämään muiden vitsejä, jos ei heitä hyvin tunne. Lindsay tutustuu helposti uusiin ihmisiin, mutta ei osaa päästää heitä lähemmäs, sillä muiden kuin siskojensa seurassa hän on aika jäykkä ja kiusaantunut. Lindsay on varautunut, mutta aina valmis uusiin seikkailuihin.
Muuta:
- On harrastanut viulun soittoa neljä vuotta, mutta ei ole siinä kovinkaan hyvä.
- Paheena kaikki makeat leivokset, varsinkin ne, joissa on hillotäyte.
- Pitää paksujen omaelämän kertojen lukemisesta.
- Hän on siskoistaan toisiksi nuorin.

Saa käyttää tarinoissa.
Muut aineet: Taide, erikoisliikuntatunnit, muodonmuutos
Kuva: http://weheartit.com/entry/47752526/via/MyDrugLovato

//Päätinpä nyt liittyä, kun olen harkinnut sitä jo muutaman kuukauden... x)

Vastaus:

Tervetuloa kouluun, ja toivottavasti viihdyt.

Kauniisti suunniteltu hahmo, ja mutanttivoima on mukavan erikoinen. Ei tule oikeastaan mieleen mitään paranneltavaa, ja sinut otetaan varmasti hyvin vastaan. Hienoa, että tajusit laittaa nuo valinnaisaineet ynnä muut valmiiksi tuohon, helpottaa ylläpitotyötä.

- Charles ja Erik

Nimi: Spitaalinen
Kotisivut: http://story.suntuubi.com/

21.03.2013 21:47
Nimi: Kiiro Seymor

Mutanttinimi: Lasair (Liekki)

Ikä: 15

Sukupuoli: Poika

Mutaatio: Lasairin siniset silmät eivät ole täysin normaalit. Oikeastaan ne aivät alun perin olleet siniset laisinkaan. (Katso menneisyys) Lasair pystyy näkemään silmillään asioita. Toisten unia, ajatuksia, muistoja, joskus tulevaisuutta. Hän ei vain erota näitä toisitaan. Hän siis näkee asioita, jotka eivät materialistisesti ole olemassa (ainakaan vielä) Joskus tai oikeastaan hyvin usein hän vain tuijottaa tyhjää, joka ei olekkaan hänen kannaltaan tyhjää. Lasair ei ymmärrä omaa kykyään, ja suntautuu näkyihinsä suhteellisen varautuvasti. Hänen silmänsä suovat hänelle myös toisen kyvyn. Jos Lasair kohtaa tunnekuohun, yleensä negatiivisen sellaisen, hänen vasen silmänsä syttyy sinisiin liekkeihin eikä häneltä ole turvassa oikein mikään. Sininen liekki onkin muuten suhteellisen hennon Lasairin ainoa ase. Hän itse puhuu siniliekistä, jota hän pystyy kontrolloimaan oman mielensä mukaan, kunhan ei ole liian sekaisin niin tehdäkseen. Liekki nimittäin tuo mukanaan myös näyt, jotka liekin olemassaolo aikana yrittävät syrjäyttää Lasairin todellisuuden. Kukaa ei oikein ole vielä saanut selvitettyä mikä geeni tämän mahdollistaa, mutta kovan tutkinnan alla tuo kyky on. (Jostain kumman syystä myös Lasairin kyyneleet ovat sinisiä)

Ulkonäkö: Lasairilla on sysimustat kauniit hiukset, ja tuon otsatukka riippuu jo paljon silmien yli. Taivaansiniset silmissä on tyhjä harhaileva katse, jonka kohtaaminen saattaa käydä aina välillä ahdistavaksi. Lasair kiinnittää ympäristöönsä enemmän huomiota kuin luulisi, hänen on vain hyvin vaikea erottaa näky ja todellisuus toisistaan vaikka onkin siinä kehittynyt.Hän pukeutuu mielellään tummiin huomaamattomiin vaatteisiin. Poika on hieman kitukasvuisen näköinen ja muutenkin ruumiinrakenteeltaan hento ja helposti särkyvän näköinen. Lasair on aina ollut huono liikunnassa, eikä tuolta niitä lihaksiakaan löydy. Tuon ruumis tasapainottelee muutenki siinä välillä, näyttääkö tuo nyt enemmän pojalta vai teiniltä. Lasairilla on tapana laahata jalkojaan kävellessään, mistä opettaja Storm jaksaa hänelle huomauttaa. Pojan ryhti on muutenkin hiukan lysy. Lasairin poikamaiset kasvot, vartalo, ja ehkä hieman mystinenkin hiljaisuus tekee pojasta enemmänkin rutistettavan suloisen pehmolelun näköisen, kuin teinipojan.
Menneisyys: Kiiro syntyi maatilalle USA:n pohjoisemmalle puoliskolle. Ja jo syntymässään hänestä tuli pienen kyläpahasen kuuluisuus. Kyllä ihmiset sinisilmäiset ja mustasilmäiset lapset tunsivat, muttei vielä yhdelläkään heidän näkemistään vastasyntyneistä ollut kissamaisen vihreitä silmiä. Pian kuitenkin tuokin kummallisuus unohtui ja Kiiron perhe sai jatkaa tavallista eloaan. Poika kasvoi, kuten kaikki lapset, eikä vielä pienenä mitenkään hirveästi eronnut muista. Hänen kaksi isoveljeään pitivät pienokaisesta ja tuo saikin viettää harvinaisen hauskaa lapsuutta veljiensä seurassa telmien. Kiiro olikin nauravainen ja vilkas lapsi.
Mutta joskus senkin illan piti tulla, kun kylää ei enää ollutkaan. Ja se oli Kiiron syytä. Hän oli jo pienenä huomannut että näki asioita joita muut eivät, mitä vanhemmat aluksi olivat pitäneet vilkkaana mielikuvituksena, pojan kasvaessa ehkä jo hieman mielenterveyshäiriönäkin. Kuitenkaan poika oli jo alkanut epäilemään ettei asia mennytkään ihan niin. Kylässä asiaan ei myöskään suhtauduttu niin luottavaisesti kuin kotona. Kiirosta alkoi syntyä jos jonkinmoista tarinaa, tietäähän sen millaisena noitana vanhoollinen pikku kyläpahanen piti näkyjä näkevää poikaa. Pikkuhiljaa Kiirolla alkoi mennä yli ja kun he hänen perheensä kanssa lähtivät kylällä ostamaan vihanneksi sun muuta, poika ei enää kestänyt. Se oli ensimmäinen kerta kun siniliekki syttyi pojan vasempaan silmään. Ja ensimmäinen kerta on aina tuhoisin. Kiiro ei osannut hallita kykyään, eikä hän edes ehtinyt tajuta mitä tapahtui, kunnes hänen todellisuutensa ei enää ollutkaan sama kuin muiden. Kiiro leijaili muitten unien ja ajatusten muodostamassa maailmassa, kunnes jokin pakotti pojan avaamaan silmänsä ja näkemään taas oikeaas todellisuuteen. Kiiro makasi keskellä kylän toria, ja hän olisi luultavasti mieluummin jättänyt näkemätä sen hävityksen mitä hänen liekkinsä olivat saaneet aikaan. Pojalla kesti hetki tajuta mitä oli tapahtunut, ja kun tieto lopulta jymähti hänen tietoisuuteensa pienoinen pakokauhuinen paniikki alkoi herätä. Ei Kiiro ollut tarkoittanut, ei hän ollut tiennyt, miten muka olisi voinut? Kiiro lähti harhailemaan pois kylästä, metsään päin, ilman suuntaa tai tarkoitusta päästä minnekkään. Ei hän sillä hetkellä pystynytkään ajatelemaan.
Kiiro ei ollut ehtinyt kovin kauas, vain läheisen metsälammen rantaan, ennen kuin hänet löysi vanha tuttumme, Professori X. Tuo sai vain huomata pojan hieman hankalammaksi tapaukseksi. Kiiro ei puhunut. X otti kuitenkin pojan mukaansa, ja koska Kiiro nyt ei ollut puhunut hänelle hän vaivihkaa omilla kyvyillään selvitti mitä oli tapahtunut ja alkoi lopulta kutsua Kiiroa Lasairiksi. Kiiro tuli Xavieriin Professori X:n matkassa ollessaan melkein yhdentoista. Tuolla kesti puolivuotta ennen kuin poika alkoi puhua taas. Ensin yksittäisiä sanoja vain tietyille ihmisille, kunnes tuolta lopulta sai selviä lauseitakin. Nykyään Lasair on yhä tavallista hiljaisempi ja rauhallisempi, mutta puhuu kuitenkin jos pitää. Hän ei suotta halua vaikeuttaa elämäänsä.

Perhe: Lasairilla ei enää ole perhettä, tai ainakaan tuo ei tiedä selvisikö kukaan heistä elossa pojan järjestämästä tuhosta. Ennen hänellä kuitenkin oli hyvät, joskin suhteellisen kiireelliset vanhemmat, ja kaksi rakasta isoveljeä, sekä perheen apulainen, Minny, joka auttoi maatilan töissä.

Luonne: Lasair, kai tuota mystiseksikin voisi sanoa. Itsestään hän ei puhu, ainakaan muille oppilaille, muutenkin aika niukkasanainen hän on. Opiskelu sujuu, samoin useimmat muutkin asiat (ainakin jollain tasolla), kunhan yrittää. Ystävistä voi aina haaveilla, vaikka eihän Lasair toki mitenkään vihattukkaan oppilaiden keskuudessa ole, on hän yleensä hieman syrjässä. Puheensa vähyydestä huolimatta Lasair pitää musiikista ja kuunteleekin sitä usein. Hän osaa jonkinverran laulaa, mutta eniten hän pitää klassisista, vanhoista soittimista, lemppareinaan harppu, jolla osaa soittaa muutamia kappaleita, sekä okarina. Mistä hän noinkin erilaiset soittimet keksi, sitä tuskiin hänkään tietää, mutta hän kuitenkin osaa niitä käyttää. Lasair on huono olemaan vihainen, tai puolustamaan muutenkaan itseään. Jos häntä kiusataan niin sitten kiusataan, poika kestää ja nuolee haavojansa sitten rauhassa jossain syrjäisessä nurkassa. Oikeastaan Lasair on kumman huono myös itkemään tai nauramaan, yleensä tuon kasvoilla viipyykin kaukainen ilme, joskus ripauksella kummastuneisuutta. (Siniliekin tilasta ei puhuta, silloin Lasair muuttuu tavallisesta hiljaisesta itsestään hallitsemattomaksi, vaikka onkin alkanut oppia kontrolloimaan tuotakin sivuvaikutusta jonkun verran) Lasair pitää myös pehmoisista ja vanhoista asioista. Hän käyttää aina välillä sulkakynää ja mustetta kirjoittaessaan ja sinettiä jos kirjoittaa kirjeen. Siinä on jokin kumma vanhuuden viehätys. Pehmoisista asioista puhuttaessa taas pintaan nousevat kaikebkarvaiset pehmolelut. vaikka Lasair onkin jo 15 ja kokenut sitä sun tätä hän on silti aikalailla pehmo, vaikka osaakin pitää itsestään huolta. Lasairilla on myös hiukan vaarallinenkin taopa kerätä vihaa sisäänsä (muitakin tunteita) ja sitten kun se purkautuu Lasair tuntuu ylireagoivan pieneen asiaan.

Muuta: Lasairilla on valokuva huoneessaan tyynynsä alla, tai oikeastaan muutama valokuvia. Yhdessä on hän veljiensä kanssa, toisessa vanhemmat ja Minny ja kolmannessa kuva hänen kodistaan. Lasair ei tiedä miksi ne yhä hänellä ovat, mutta hän ei ole pystynyt heittämään niitä poiskaan.

Lasairin kehossa on vaalealla iholla nähtävissä vielä hieman punertavia palojälkiä mitkä hän ilmeisesti on itse itselleen aiheuttanut. Siksi hän ei käytä lyhythihaisia paitoja tai shotseja tai muutenkaan, edes poikien kesken näyttäydy muutenkaan ilman paitaa tai muuta.

Lasairia kutsutaan yleisesti Lasairiksi, eivätkä kaikki oppilaat välttämättä edes tiedä mikä tuon oikea nimi on, ei sillä ettei hän kertoisi jos kysyttäisiin. Myöskin joskus on sattunut väärinkäsityksiä, että Lasair olisi mykkä ja kun tuo onkin alkanut puhumaan joku melkein sai sydärin. Enää siitä ei ole epäselvyyttä, mutta tulokkailla on aina välillä hiukan hankalaa hänen kanssaan.

Ja laitatko kuvan http://wall.alphacoders.com/big.php?i=261644

Spitaalinen kiittää ja kuittaa C:

Vastaus:

Hienoa että löysit tiesi Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille!

Tässäpä oli harvinaisen pitkä hahmoesittely, asiaa oli tarpeeksi ja kaikki oli ainakin tarpeeksi selkeää. Muutamaa kirjoitusvirhettä lukuunottamatta en juuri löydä huomautettavaa - mitä nyt kovin hiljaisella hahmolla voi ajoittain olla hiukan tylsä kirjoittaa.

Sinut on kuitenkin hyväksytty, ja saat oman sivun. Ilmoitapa sinne mitkä valinnaisaineet haluat ottaa ja saavatko muut käyttää hahmoasi tarinoissaan.

- Charles ja Erik

Nimi: Lish

13.03.2013 19:14
Nimi: Alisha Drop
Lempinimi: Lish
Mutanttinimi: Wawe (englantia ja tarkoittaa aaltoa, viitaten Lishin kykyyn hallita vettä)
Ikä: 13, täyttää kohtapuoliin 14
Skp: Tyttö
Mutaatio: Lishin luokittelu tuottaa niin suurta päänvaivaa, että hänet on luokiteltu elementintaitajaksi. Lish osaa kuitenkin muuntaa itsestään kalamaisen olennon ja hän osaa hallita aineitta, vettä. Lisäksi jos hänellä on tarpeeksi energiaa, aikaa ja tahdonvoimaa niin hän pystyy vaikuttamaan säähän. Hänet oli ennen luokiteltu telepaattisten, muodonmuuntautijien, luonnontaitureiden ja elementintaitajien joukkoon, mutta lopulta hänet rajattiin pelkästään elementintaitajien kastiin, koska hänen kaikki hänen kykynsä liittyivät siihen samaiseen elementtiin. Lish osaa siis vaikuttaa veteen ja sen kaikkiin olomuotoihin jäästä höyryyn. Lisäksi Lishillä on suomuja, eviä sormien välissä ja kyynärpäissä ja kidukset. Lish saa itselleen myös halutessaan kalansilmät. Hän muuntautuu kalahahmonsaa niin halutessaan sekä jouduttuaan kosketuksiin veden kanssa.
U-näkö: Lish omaa siron, hoikan ja hunajaisen sävyisen vartalon. Hänen nenänsä on pieni ja silmät todella suuret ja pyöreät. Hänen kasvonsa ovat muutenkin sirot ja hoikat. Hänellä on pitkät ja tuuheat lantiolle asti yltävät indigonsiniset hiukset sekä merenvihreät silmät.
Menneisyys: Lish oli luullut olevansa aivan tavallinen ennenkuin kummia asioita alkoi tapahtua. 11 vuotiaana hänen hiuksiinsa alkoi ilmestyä salakavalasti sinisiä raitoja. Hänellä ei ollut vanhempia. Hän oli orpo ja asui auringonkukkakujalla orpokodissa. Hoitajat ihmettelivät hänen hiuksiaan, jotka muuttuivat viikko viikolta aina vain sinisemmiksi kunnes oli täysin sininen. Hän oli aina viihtynyt järvellä ja rakastanut vettä, mutta pienen kävelymatkan päässä orpokodista sijaitsevasta järvestä tuli hänelle toinen koti, jossa hän vietti aikaa niin paljon kuin pystyi. (kerron loput menneisyydest kun pääsen kirjottaa prologin, en halua pilata yllätystä)
Perhe: Orpo, ei biologista perhettä

Luonne: Olen älykäs ja uusia ihmisiä tavatessani olen aluksi ujo ja varovainen, mutta saavutettuaan luottamukseni saattaa huomata, että olen hauska ja vitsaileva. Teen koulutyöni ja läksyni tunnollisesti ja huolella enkä ikinä lintsaa. Mutta kyllä minussa kytee silti pientä kapinahenkeäkin. Saan kokeista yleensä 10, ja olen todella pettynyt jos saan kokeesta 9 tai vähemmän. Ei, en ole hikipinko ja on minulla muutakin elämää kuin koulu ja kirjat, mutta en voi sille mitään että kaikki tieto porautuu aivoihini ilman kamalaa vaivaa. Minulla on pitkä pinna enkä oikein osaa pitää puoliani sen pelossa että satutan jotakin sanoillani. Minut saa kuitenkin tulistumaan ja kunnolla kaikenlainen kiusaaminen ja epäoikeudenmukaisuus, jolloin saatan menettää kontrollini täysin. Vaikka tunteeni ovat yhtä ailahtelevaisia kuin meri ja saatan nyt olla riemuissani ja tunnin päästä harkitsemassa itsemurhaa, niin mielialanvaihteluni kestävät usein onneksi vain hetken ja niille on olemassa aina jokin syy. Perusluonteeltani olen kuitenkin iloinen ja reipas, tunnollinen ja elämään positiivisisesti suhtautuva nuori naisenalku, joka ei voi sietää minkäänlaista kaltoinkohtelua ja joka on rohkea, ehkä jopa liiankin sekä erittäin uskollinen ja lojaali kaveri. Vihaan juoruilua ja kaikenlaista muuta seläntakana kuiskuttelua enkä itsekkään sitä harrasta. Innostun helposti ja minulla on paljon outoja tapoja. Rakastan vettä ja haluan olla mahdollisimman paljon veden lähettyvillä. Pidän pienestä vitsinheitosta ja keppostelusta vaikka se kohdistuisikin itseeni, kunhan se ei vain mene liiallisuuksiin. Kyllä minulta huumorintajuakin löytyy. Minusta on hankala olla pitämättä, sillä olen oikea piristysruiske useammille. Otan kaikki huomioon enkä syrji ketään.

Muuta:

~ Lish voittaisi huokailijoiden MM-kisat mennen tullen, sillä hän pystyy yhdellä ainoalla huokauksella sanoa kokonaisia lauseita.
~ Lishillä on paljon omituisia tapoja, kuten se että hänen täytyy aina nousta oikealla jalallaan tai päivä menee pipariksi tai kuten se että hänen täytyy valvoa joka ikinen täysikuu yms.
~ Lish on kuvataiteellisesti ja kirjallisesti lahjakas
~ Lish on keskivertoa huomattavasti älykkäämpi vaikka ei yllä lähellekkään Einsteiniä äö:ltään

Vastaus:

Hei, ja tervetuloa Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille!

Lish vaikuttaa mukavalta hahmolta, ja luonneteksti on selkeä - hahmostasi ei saa ristiriitaista vaikutelmaa, vaikka kuvailetkin monenlaisia asioita,
On mukavaa saada tänne mutaatio, joka muuttaa hahmoa muutenkin kuin vain lisää extrakykyjä. Tuollainen kalaihminen on mahtava idea.

Sinulle lisätään oma sivu, kerrothan sinne vielä haluamasi valinnaisaineet ja sen saako sinua käyttää tarinoissa.

- Charles ja Erik

Nimi: Aryanna Jane

24.02.2013 18:47
Nimi: Aryanna ”Ary, Aryssa” Taylor Jane
Mutanttinimi: Vivid (englantia, tarkoittaa värikästä)
Ikä: 16-vuotias (syntynyt 14.2.)
Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Aryanna on voimakas elementaristi, joka ei kuitenkaan osannut hallita voimiaan ennen Xavieriin tuloa. Hänellä on siis voimat hallita kaikkia neljää elementtiä -vesi, tuli, maa ja ilma- niiden eri muodoissa, kuten esim. vettä jäänä ja maata kasveina. Aluksi Aryllä meni aikaa ja tahtoa saadakseen edes kynttilän syttymään, mutta harjoituksen myötä tytön taidot -sekä voima- ovat kasvaneet. Aina kun Ary käyttää jotain tai joitain elementtejä, hänelle tulee oikean ranteen kiertävä, kyseisen elementin värinen (vesi sininen, tuli oranssi, maa vihreä, ilma harmaa) tatuointi, joka muistuttaa rannekorua. Se kuitenkin katoaa ranteesta Aryn lopettaessa elementin käytön.

Ulkonäkö: Ary omistaa kauniin ja sileän ihon, sekä paksut, vyötärölle yltävät vaaleat hiukset joista aurinkoisella säällä saattaa nähdä hivenen kultaan vivahtavia rautoja pari. Hänellä on vaaleat kulmakarvat, sekä kaunis hymy joka tuottaa parhaimmillaan poskiin kaksi pienehköä hymykuoppaa. Aryn silmät ovat väriltään puhtaan siniset, eli tyypillinen blondi hän onkin ulkonäöltään. Pituutta tytöltä löytyy vähän alle 165 cm, sekä hän on melko sopusuhtainen. Ary on kuitenkin normaalikokoista 16-vuotiasta hivenen hentorakenteisempi, sekä pienempi -muttei kuitenkaan niin että erottuisi sen takia. Hän on muodokas, kunnolla pukeutuva sekä hyväkuntoinen nuori tyttö.

Menneisyys: Aryanna on asunut perheensä kanssa aina Floridassa, mukavassa rantatalossa. Hän oli iloinen saadessaan kaksi pikkuveljeä, sekä piti koko perheestään paljon -jo tässä vaiheessa Ary alkoi haaveilla omasta perheestä tulevaisuudessa. Aryn ollessa 7-vuotias hänen äitinsä lähti eräänlaiselle tutkimusmatkalle Xavierin kouluun, sekä hoitosyistä hän joutui ottamaan Aryn mukaan. Ary vietti pari viikkoa mielellään uusien tuttavuuksien kanssa. Hän palasi kuitenkin kotiinsa ja jätti kaikki mutantti-jutut taakseen. 12-vuotiaana Ary oli leikkimässä parin ystävänsä kanssa metsässä, kun hän tippui kaivoon. Oli myrskyisä sää, minkä takia Ary panikoi kaivossa koko sen ajan, kun vesi nousi ylemmäs ja ylemmäs. Kun hän lopulta monien 'apua' huutojen, sekä ajatusten selviytymisestä jälkeen luovutti ja vajosi veteen, hän ei kuitenkaan hukkunut. Ary heräsi parin minuutin päästä ja räpiköi pinnalle, josta näki vanhempansa ja pari poliisia. Tyttö ei kertonut kenellekkään mitä vedessä tapahtui, sillä hän ei halunnut haaveidensa tulevaisuudessa katoavan. Ary kuitenkin meni vähän ajan päästä rannalle kokeilemaan vedessä hengitystä, joka parin yrityksen jälkeen onnistui. Tuolloin hän päätti kertoa vanhemmilleen, sekä veljilleen kyvyistään. Perhe päätti auttaa Arya peittelemään kykynsä, mutta parin kommelluksen jälkeen 16-vuotias Ary joutui lähtemään Xavierin kouluun opettelemaan hallitsemaan kykyjään, ettei hänelle tai hänen läheisille sattuisi enään mitään.

Perhe: Aryannalla on rakastavainen perhe. Hänen isänsä Henry Jane on amerikkalainen liikunnanopettaja, kun taas Aryn äiti Tresha Jane (os. Lockwing) on britti, mutta asuu silti amerikassa tehden töitä lääkärinä. Aryllä on myöskin kaksi pikkuveljeä, 13-vuotiaat kaksoispojat. Jayden on pojista vanhempi ja rauhallisempi, kun taas Brandon on nuorempi heistä ja rasavilli. Pojat pitävät paljonkin temppujen tekemisestä, sekä heistä on mahtavaa kun heillä on muntantti-sisko. Aryn vanhemmat puolestaan eivät paljonkaan pitäneet siitä ajatuksesta, mutta hyväksyivät sen lopulta. Rento ja huumorintajuinen isä alkoi ensimmäisenä vitsailemaan miten kaikilla tavoilla Ary voisi kykyjensä kanssa hämätä muita ja olisiko kaksosetkin mutantteja. Aryn rauhallinen ja järjestelmällinen siivousintoilija-äiti puolestaan halusi taata tyttärelleen turvallisen elämän ja päätti ottaa yhteyttä Xavierin kouluun. Vaikka aluksi Ary pelkäsi kaikkein pahinta, hän pääsi kuitenkin onnellisena perheensä tukemana lähtemään kouluun toivoen pääsevänsä enemmän normaalina takaisin.

Luonne: Ary on omaperäinen, värikäs, sekä itsepäinen tyttö. Jos hän päättää jotain, hän myös tekee sen eteen melkeimpä mitä tahansa. Tyttö pitää huolta suhteistaan muihin ihmisiin, sillä hänen mukaansa elämä ilman ystäviä olisi pelkkää helvettiä. Ary ei oikeastaan pidä ajatuksesta, että hän on mutaatio, vaikkei kyllä inhoakkaan sitä. Hän vain haluaisi normaalin elämän ilman sitä, että hänen kävellessään kadulla jokin vesiposteista räjähtää auki tai tytön suuttuessa hän saattaa antaa palovammoja muille. Ary oikeastaan haaveilee elämästä tulevaisuudessa, jossa hänellä olisi hyvät välit muihin ihmisiin ja mutatantteihin, rakastavainen mies sekä perhe tukenaan. Tämä on yksi tytön tavoitteista, minkä takia hän suostuukin olemaan Xavierissa. Ary ei ole niitä jotka suuttuvat piennimmästäkin asiasta, vaan hän yleensä punnitsee tilateen tarkoin, taikka tekee mitä parhaaksi näkee. Jos hän kuitenkin suuttuu joskus, kannattaa olla varovainen, sillä silloin tyttö ei takaa mitä tekee tai sanoo, taikka sitten hän pitää mykkäkoulua ja esittää välinpitämätöntä -taikka oikein ystävällistä ja sarkastista. Vaikkei tyttö paljoa pidä tunneilla olosta, hän kuitenkin ajattelee hyvää tulevaisuutta ja yrittää olla valittamatta asioistaan muille. Parantumaton puhelija hän kyllä on, sillä Ary pitää paljon puhumisesta, mutta osaa hän kyllä kuunnellakkin.

Muuta: ♥ Aryanna harrastaa pianon ja viulun soittoa, sekä yleisurheilua. Joistain syistä tyttö harrataa myös uintia.
♥ Hän on ateisti, vaikkakin kantaa kaulassaan hopeista ristiä.
♥ Aryanna lukee paljon, sekä on kiintynyt romanttisiin ja siirappisiin kirjoihin.
♥ Ary vihaa täydellisyyttä, sekä täydellisiä ihmisiä.
♥ Hän ei olisi halunnut tulla Xavierin kouluun, mutta toive hyvästä tulevaisuudesta muutti hänen päänsä -ainakin osittain.
♥ Ary on normaalia hyväkuntoisempi, muttei se ole mikään erityiskyky.
♥ Ary inhoaa eri kieliä, sillä hän on huono omassa äidinkielessäänkin. Ary kuitenkin osaa jokseenkin englannin lisäksi espanjaa.
♥ Ary ei pidä paljoakaan koulusta, eikä ole hyvä teoria-aineissa.
♥ Ary pelkää tulta vaikkei kerro sitä monillekkaan.
♥ Hän saa pääsäryn elementtien hallinnasta, minkä takia tyttö välttää sitä mahdollisimman paljon.

//Wää, mahdoinko taas tehdä liian täyteen tumpatun hahmon? Varmaankin, se nimittäin on paha tapa... Anteeksi siitä jo siis etukäteen. Ja tuotatuotatuota... mitäs vielä... Ai niin, kuva:
http://weheartit.com/entry/34977438/via/CiaraEmrys

Vastaus:

Hei, ja hienoa että olet kiinnostunut Xavierin koulusta Lahjakkaille Nuorille!

Hahmosi vaikuttaa oikein hyvältä, luonne on kiintoisa ja menneisyys + perhetekstikin vaikuttavat mukavalta vaihtelulta hylättyihin lapsiin joita koululle tulee silloin tällöin.
Ainoa miinus on hahmosi mutaatio, se on ehkä hiukan turhan laaja - ainakin näin aluksi. Muutenkin olen miettinyt, että maan hallinta ei ole ehkä kovin suoraan kytköksissä kasveihin, kuten ei tuli sähköön tai ilma säähänkään.

Jos karsit voimia hiukan (kaikki neljä elementtiä voivat olla lievässä hallinnassa, tai voit otta 1-2 vahvempaa) ja ilmoitat ne omalle sivullesi, olet ilomielin hyväksytty!

- Charles ja Erik

Nimi: David

17.02.2013 23:45
Nimi:: David Kingsley
Mutanttinimi:: Einstein
Ikä:: 15v synt. 16.1.1998
Sukupuoli:: Poika

Mutaatio:: David on muita ihmisiä ja joitakin mutantteja huomattavasti älykkäämpi. Mutaationsa vuoksi tämän aivotoiminta on kuusinkertaistunut. Myös nopeutta on tullut vähän lisää, muttei mitenkään yliluonnollisesti. David pystyy myös liikuttelemaan asioita tahdonvoimallaan, muttei hallitse vielä taitoa kunnolla. Poika pystyy nostamaan painavimmillaan vain kymmenen kiloa ja sekin vaatii suuret verot.

Ulkonäkö:: David on pitkähkö, hoikka ja lihaksikas poika. Hänellä on hyvä fyysinen sekä henkinen kunto. Tällä on vahvat kädet ja jalat, joita poika käyttää joka päivä mahdollisimman paljon. Toisin sanoen David on melkein kuin urheilunarkomaani.
David on komea ja myös suloinen. Poika näyttää hiukan vanhemmalta kuin oikeasti on, muttei välitä siitä. Davidilla on todella vaaleat hiukset ja merensiniset silmät. Hänellä on myös luonnostaan punaisemmat huulet kuin yleensä. Naamaa koristaa tämän paksureunaiset, mutta tyylikkäät silmälasit.
Vaatteinaan Davidilla on yleensä päällä joko farkut taikka verkkarit. Yläosana on joko huppari, pikkutakki, t-paita tai kauluspaita. David pitää aika kirkkaista väreistä ja pitääkin yllään todella erivärisiä vaatteita.

Menneisyys:: David syntyi melko varakkaaseen perheeseen. Tämä eli sivistynyttä elämää ja kävi monia erilaisia kouluja. Poika oppi esim. miekkailemaan ja soittamaan taidokkaasti pianoa. Davidin äiti kuoli kun poika oli kymmenen ja tämän isä masentui. Davidin isä teki itsemurhan noin vuosi sitten ja poika lähetettiin lastenkotiin. David peri koko vanhempiensa omaisuuden, muttei pääsisi tähän käsiksi ennen kuin olisi 21. Niinpä poika joutui asumaan lastenkotiin, josta tämä lähetettiin käymään tätä koulua mutaationsa vuoksi.

Perhe:: Davidilla oli perhe. Nyt tämä on orpo, jonka lähimmät läheiset asuvat toisella puolella maailmaa. Poijalla on kyllä lemmikkinä tai pikemminkin ystävänä vitivalkoinen haukka nimeltä Corry. David sai haukan isoisältään kolme vuotta sitten ja on kouluttanut tästä hyvän saalistajan ja uskollisen parin.

Luonne:: David on huumorintajuinen ja sivistynyt nuori mies. Tämä tietää yleensä asemansa ryhmässä ja tyytyy siihen. Poika on ystävällinen yleensä kaikille, eikä inhoa juurikaan ketään. David pyrkii aina ajattelemaan positiivisesti ja rakentavasti. Hän tykkää neuvojen saamisesta ja palautteesta.
David pyrkii myös ajattelemaan aina muiden parasta ja toimimaan sen mukaan. Hän kunnioittaa tyttöjä sekä naisia ja kohtelee heitä paremmin kuin poika. David tulee hyvin toimeen suurissakin kaveriporukoissa ja pitää aina silloin tällöin juhlimisesta. David osaa olla riehakas ja sikaileva, sekä siisti ja sivistynyt.
Muuta::
• Poika soittaa vapaa ajallaan paljon pianoa.
• David pitää piirtämisestä ja maalaamisesta.
• Saattaa joskus olla yksinäinen.
• Treenaa taitojaan aina kun mahdollista ja pyrkii mestariksi.
• Motto: Kaikki ovat saman arvoisia. Mutantteja tai ei!
• David ei pidä siitä, kun sitä kutsutaan Einsteiniksi. Ainakaan vielä.

Toivottavasti oli hyvä! Jos sinun mielestäsi pitää muuttaa jotain, niin ilmoita vaan niin lähetän sitten parannellun version uusiksi :D

Vastaus:

Hienoa saada sinut mukaan Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille!

On mahtavaa saada oppilaaksi ensimmäinen poikahahmo, ja David vaikuttaa muutenkin tietojensa puolesta oikein hyvältä lisäykseltä oppilaidemme joukkoon. On myös mukavaa, että pojan mutanttivoima on hiukan 'tavallisempi' vain voimistuneiden älynlahjojen ja telekineettisen tavaroidensiirtelyn kautta.

Lisään tietosi sivuille, mutta luonnollisestikaan sinun huonepariksesi ei tule tyttöä. Voit, ainakin niin kauan kunnes saamme seuraavan pojan oppilaaksi, olla samassa huoneessa NPC-hahmo Johnin eli "Sleipnirin" kanssa. Ilmoitathan haluamasi valinnaisaineet ja sen, saako sinua käyttää tarinoissa.

- Charles ja Erik

Nimi: Pandora

17.02.2013 12:07
Niin, ja tässä olisi linkki kuvaan: http://weheartit.com/entry/47760102/via/navya_nischala

Kiitos!

Nimi: Pandora

17.02.2013 12:06
Nimi - Jade Pandora Falcon "Pandora"
Mutanttinimi - Frenzy (englannin kielen sana, tarkoittaa vimmaa/kiihkoa mikä kuvastaa sitä, kuinka vaaralliseksi Pandora käy vimmastuessaan)
Ikä - 16 vuotta (syntynyt 2.2.)
Sukupuoli - Tyttö
Mutaatio - Pandoran mutaatio on ihmisten kontrollointi. Ennen kuin hän saapui Xavierin kouluun, täytyi tytöllä olla tiukka tuijotus kohteeseen ja valtavasti keskittymistä, mutta taito kehittyy koulussa ollessa. Pandora pystyy laittamaan kohteensa vaikka tanssimaan alasti makareenaa keskellä suihkulähdettä, tai tappamaan itsensä. Noin esimerkiksi ja tämän takia mutaatio on vaarallinen. Pandora ei osaa hallita sitä, ja esimerkiksi suuttuessaan hän saattaa vahingossa laittaa jonkun, jolle on vihainen, tekemään jotain vaarallista. Tämän takia tyttö tarvitsee opastusta ja neuvoja kykynsä hallitsemiseen. Kohteet ovat täysin tajuissaan ja usein ihmettelevät ääneen mitä tapahtuu, mutta eivät voi estää sitä. Tarinoiden edetessä taito kehittyy jopa sellaiseksi, että Pandora pystyy pitkän välimatkan päästäkin ajattelemalla vaikuttamaan jollain tavalla ihmisen tekemisiin tai hidastamaan jonkin tekemistä, mutta hän ei sen toimivuudesta sadan prosentin varmuutta ikinä, ilman että menee katsomaan paikan päälle. Mutta tämä tosiaan myöhemmässä vaiheessa, kun mutaatio kehittyy Pandoran opetellessa hallitsemaan sitä.

Ulkonäkö - Pandoralla on kaunis iho, ruskeat pitkät ja paksut hiukset. Hänellä on tummat kulmakarvat, ja kaunis hymy. Silmät ovat melkein mustat, niin syvän ruskeat ne ovat ja hänen piirteensä ovat hyvin pehmeät ja suht. sopusuhtaiset. Pandora on vain 164cm pitkä, ja hän on suht. normaalikokoinen, ehkä vähän enemmän pyöreä, lähinnä muodokas, ja hyvä kuntoinen.

Menneisyys - Pandora syntyi Amerikassa, Kaliforniassa amerikkalaiselle isälleen Tommylle ja intialaiselle äidilleen Alyssalle. Pandora on asunut koko ikänsä Amerikassa, eikä hän juurikaan ole matkustellut. Hän huomasi jonkin olevan erilaista hänessä 8-vuotiaana, vaikkei sitä kunnolla tajunnutkaan. 13-vuotiaana Pandora pääsi täysin jyvälle mutaatiostaan, minkä jälkeen hänelle valaistui monet tapahtumat lapsuudesta. Kun Pandora 13-vuotiaana älysi mutaationsa, tapahtui se siinä yhteydessä, kun vanhempi, humalainen mies tuli kadulla vastaan ja ahdisteli Pandoraa. Tyttö paniikissa tuijottaessan miestä todellakin toivoi miehen kävelevän auton alle, ja kun mies yllättäen kääntyi ja käveli, mies huusi, että mitä tapahtuu ja panikoi, mutta silti käveli suoraan sivukujalta ruuhkaisen liikenteen keskelle auton alle. Silloin Pandora tajusi lopullisesti mutaationsa ja on yrittänyt vältellä kaiken laisia kontakteja, ettei vahingossakaan suuttuisi kenellekkään tai aiheuttaisi vahinkoa, mutta niitä silti tuli aina välillä, kunnes hänen vanhempansa vihdoin ison tapahtuman jälkeen, lähettävät Pandoran Xavierin kouluun, mikä on tytölle vain suuri helpotus, sillä koulu antaa hänelle mahdollisuuden tulevaisuuteen jonka hän haluaa.

Perhe - Pandoran isän nimi on Tommy, ja äidin nimi Alyssa. Tommy on amerikkalainen ja Alyssa intialainen. Tommy on rauhallinen, vähä puheinen ja huolehtivainen isä, kun taas Alyssalta irtoaa puhetta ihan yhtä paljon kuin Pandoralta, mutta auktoriteetti puuttuu Pandoralta, mikä taas suorastaan huutaa Alyssan puheista. Alyssa on ylihuolehtivainen, hivenen neuroottinen opiskelun, rakkauden ja intialaisen puolen vaalimisen suhteen. Hän ei halua mistään hinnasta Pandoran unohtavan intialaista puolta itsestään, vaikka ei taida edes huomaavan, että on itse amerikkalaistunut ihan hirveän paljon. Alyssa on kuitenkin ymmärtäväinen. Pandoralla on hyvät välit vanhempiinsa, sillä Pandora ei ole mikään kapinoija perheessään. Kyllä hän paljon jättää kertomatta vanhemmilleen, mutta hän tulee silti hyvin toimeen, ja on iloinen siitä, että on ainoa lapsi, koska muuten riidat sisaruksien kanssa voisivat tulla aika vaarallisiksi, koska mutaatio puoli Pandorassa pääsee valloilleen riitojen aikoihin enimmäkseen. Tommy ja Alyssa ovat järkyttyneitä Pandoran voimasta, sillä Pandoran oli pakko kertoa heille siitä 13-vuotiaana, koska ei pystynyt käsittelemään yksin miehen tapahtumaa. Vanhemmat uskoivat tytön kertomuksen, mutta heille on vaikeaa puhua asiasta, keskustelu siitä on aina vaikeaa ja se on vähän tabu aihe. Silti tytön vanhemmat eivät hylkää häntä ja antavat tukensa.

Luonne - Olen kiltti ja toivoton romantikko. Myös sosiaalinen, luotettava ja yllättävä sopivat minuun. Yleisesti ottaen en halua kenellekkään mitään pahaa, mutta kaikissa on myös se huonompi puoli ja minulla on se, että kun loukkaannun/suutun, saattaa minulla alkaa sinkoilemaan ei-toivottuja ajatuksia päässä, ja siitä ei mutaationi takia seuraa ikinä mitään hyvää. Paitsi jos laitan kiusaajani kaivamaan nenää kaikkien edessä.. No kuitenkin, olen hyvin luotettava ja rakastan ystäviäni paljon, minulla ei kävisi mielessänikään pettää heidän luottamustaan. Olen todella ylisosiaalinen ja kova puhumaan, minkä takia minua joutuukin moni hyssyttelemään usein ja käskemään vetää henkeä välissä, tosin kun olen tuntemattomien seurassa sanat katoaa, mutta ei siihen paljoa tarvitse, että kieleni pääsee valloilleen. En oikein ole iloinen mutaatiostani, etenkään sen takia, että haluan perheen ja lapsia ja normaalin elämän. Mutaatio ei auta siinä asiassa, ja eniten haluan oppia hallitsemaan sitä, saadakseni elämän jonka haluan. Olen suht. päättäväinen, etenkin romanttisissa asioissa. Minua voisi luonnehtia kai viattomaksi naapurintytöksi. Osaan minä kipakkakin olla, mutta olen useimmiten aika ujo, punastun helposti ja en todellakaan ole hirveän supliikki poikien kanssa. Saatan olla välillä oikea pelkuri, mutta joskus minut valtaa itsevarmuus ja silloin saatan tehdä jotain täysin yllättävää, niin että saan itsekkin hmetellä miten pystyin siihen.

Muuta
- Oikea etunimi on Jade, mutta kaikki kutsuvat häntä toisella nimellään (paitsi vanhemmat).
- Pandora on surkea kielissä, puhuu vain englantia, vaikka hänen äitinsä yrittää opettaa tytölle Hindiä, mitä Pandoran äiti oppi lapsuudessaan asuessaan Intiassa ennen muuttoaan Amerikkaan.
- Pandora on romantikko, ja hänen mielestään hänet on luotu vain yhtä asiaa varten: rakastumaan, menemään naimisiin ja saamaan lapsia.
- Rakastaa lukemista, etenkin romanttisia kirjoja.
- Tykkää olla puoliksi Intialainen, eikä aio unohtaa sitä puolta, vaikka hänen äitinsä välillä panikoi liikaa siitä, että Pandora unohtaisi sen ja muuttuu täysin amerikkalaiseksi, mikä kylläkin on tytön kansalaisuus.
- Pandora ja vanhempansa ovat buddhalaisia, mutta aika löyhästi kuitenkin (kai Alyssakin on jo monen vuoden amerikassa asumisen jälkeen vähän amerikkalaistumassa). He uskovat kuitenkin karmaan, ja Pandoran isä liittyi buddhalaiseen uskontoon jo ennen Alyssan tapaamista.
- Erittäin riippuvainen suklaansyömisestä.
- Ei omista sisaruksia.

~Toivottavasti nämä kelpaavat ja pääsen mukaan! :)

Vastaus:

Tervetuloa Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille!

Pnadora on oikein hieno hahmo, esittely on upean pitkä ja kuvaileva, jättäen silti kasvunvaraa. Sinulle lisätään oma sivu, ilmoitathan sinne haluamasi valinnaisaineet ja sen, saako sinua käyttää tarinoissa.

- Charles ja Erik

Nimi: Moon

03.02.2013 19:36
Nimi: Rachel Jessica Campbell

Mutanttinimi: Rage

Ikä: 14-vuotta

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Kun Rachel vihaistuu tai tuntee raivoa, alkaa hän mutaatioitua. Ensimmäinen vaihe on tuli, jossa tytön silmät muuttuvat kirkkaan punaisiksi. Toinen vaihe on raivon purkaminen, jolloin Rachelin molempiin käsiin tulevat oikeat liekit. Liekin sammuttaminen on tytölle todella vaikeaa, mutta tytön rauhoittuessa liekit alkavat sammua.

Ulkonäkö: Rachelillä on pitkät, lainehtivat, punertavat hiukset, jotka luultavasti liittyvät hänen mutaatioonsa. Hänellä on tumman siniset silmät ja vaalea iho. Rachel on lyhyt 153cm pitkä ja painaa painoonsa verrattuna vähän, 38kg. Tytöllä oli nuorempana raudat, mutta ne otettiin 12-vuoden iässä pois, ja nyt tytön hampaat ovat kauniin vaaleat. Rachelillä oli lasit, mutta käyttää piilolinssejä. Tyttö pukeutuu huolettomasta, ja yleisin asu on farkut, t-paita ja huppari. (kuva alempana)

Menneisyys: Rachel syntyi normaaliksi tytöksi, jolla oli vaaleat hiukset. Kuitenkin tytön alottaessaan koulut, oli hän saanut raudat ja silmälasit. Racheliä kiusattiin koko ajan, ja tyttö alkoi pelätä. Yhtenä iltana Rachel ei tullut kotiin, vaan oli mennyt itkemään purolle, jonka luona hän aina oli. Katsellessaan tähtitavasta, hän näki tähdenlennon ja toivoi, "Voikun voisin pelästyttää ne kiusaajat..." Sen jälkeen Rachelin hiukset vaihtoivat väriä vaaleasta punaiseen ja hän alkoi olla vihaisempi. Muutamia kertoja Rachel jopa hyökkäsi muiden kimppuun. Tyttöä vietiin kuratoorille, psykologille ja kaikille muilla mahdollisille, mutta mikään ei auttanut. Yhtenä päivänä koulu paloi ja Rachel oli kadonnut. Tyttö oli silloin karannut ja löysi tiensä harhaillen koululle

Perhe: Rachelin perhe oli aivan tavallinen ja normaali perhe. Hänen äitinsä ja isänsä olivat onnelisesti naimisissa. Rachelillä oli isosisko ja nuorempi sisar. Tytön vanhemmat alkoivat huolestua koulukiusauksesta ja miettivät, että jotain erikoista oli tekeillä. Rachelin karattua he elivät tyttärtä surren.

Luonne: Rachel on yleisesti pirteä ja energinen, valmis kokeilemaan uusia asioita, eikä jää "puremaa suremaan". Hän on seikkailun haluinen, ja ei niinsä piittaa tärkeistäkään säännöistä. Mikäli hänet saadaan kiinni sääntöjen rikkomisesta Rachel tulee puhutteluun tai jälki-istuntoon myöhässä. Tytöllä on huonot hermot ja tahtoo aina olla hyvä. Mikäli jokin menee pieleen, Rachel alkaa raivostumaan ja ärsyyntymään. Sen jälkeen jos tyttöä ärsyttää tai yrittää auttaa, mutaatio yleensä tapahtuu, eikä sitä voi estää. Rauhoituttuaan mutaatiosta Rachel yleensä oleilee yksin, ja pitää pari kymmentä minuuttia mykkä koulua. Rauhan tilassa ollessaan tyttöön on helppo tutustua ja on avoin kaikille. Rachelin kanssa voi ystävystyä, mutta vain harvat saavat tytän 100% luottamuksen.

Muuta:
• Rachel rakastaa urheilua, ja tahtoisi harrastaa cheerleadingiä.
• Rachelillä oli koira, Riki, joka kuoli tytön täyttäessa 11.
• Tyttö on huono muistinen ja tulee yleensä tunneille myöhässä.
• Horoskoopiltaan Rachel on härkä.
• Neiti syntyi Singaporessa.
• Mutanttinimi on englantia ja tarkoittaa raivoa.
• Kuva: http://data.whicdn.com/images/51224892/a-cute-girls-2_large.jpg (kuva otettu weheartit.comista)

Vastaus:

Olet tervetullut Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille!

Rachel on hieno hahmo, ja mutaation pelkistäminen tuleen ja vihaan on oikein mukava idea - on todella hyvä saada joku maanläheisempi ja neutraalimpi hahmo sateenkaarenkirjavan supermiehen tilalle. Tällainen herkästi hermostuva seikkailija viihtyy varmasti koululla!

Ilmoitathan omaan vieraskirjaasi vielä haluamasi oppiaineet, ja sen, saako sinua käyttää tarinoissa.

- Charles ja Erik

Nimi: Irina

03.02.2013 13:23
Nimi: Vizyra "Wiz" Saherine

Mutanttinimi: Vampire

Ikä: 12

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Vizyran selästä kasvaa lepakon siivet, joita hän ei pysty piilottamaan muuten kuin vaatteilla. Jos Vizyran tunteet alkavat kiehua, kuten jos hän on esimerkiksi vihainen, hänen siipensä kasvavatsuuremmiksi kuin koskaan. Siivillä on toki mahdollista lentää, tai ainakin liihotella hieman, sillä siivet ovat pienet, eikä Vizyra kunnolla hallitse kykyään. Hänellä on myös normaalia pidemmät ja terävämmät kulmahampaat, jotka ovat yksi syy "Vampire" nimitykseen. Kykynsä vuoksi Vizyran hiukset ovat värjäytyneet räikeän punaisiksi.

Ulkonäkö: Kuten sanottu, Vizyran selässä on aina lepakon siivet, jotka hän kuitenkin yrittää piilottaa vaatteilla liikkuessaan ihmisten ilmoilla. Mutaation vuoksi hänen hiuksensa ovat kirkuvan punaiset. Hiuksiaan hän pitää auki suurin piirtein aina. Hänen kulmahampaansa ovat normaalia pidemmät ja terävämmät. Vizyran kynnetkin ovat mainittavan pitkät. Hänen ihonsa on kalpea, joka vain korostaa vaikutelmaa vampyyristä, mutta ei hän silti verta ime. Vizyra ei niinkään kininitä huomiota vaatteisiinsa, mutta käyttää useimmiten mustia vaatteita, jos vain voi. Hänen lempivaatteisiinsa kuuluu tiukat mustat farkut ja musta nahkatakki.

Menneisyys: Vizyran isästä hänelä ei ole tietoa ja hänen äitinsä kuoli tytön ollessa neljävuotias. Vizyra joutui orpokotiin, jotä hän inhosi täydestä sydämestään. Täytettyään kuusi Vizyra karkasi orpokodista ja on sen jälkeen elänyt kadulla. Pian tapahtumien jälkeen Vizyra huomasi kykynsä, aluksi pienen pieninä nahkasiipinä, punaisina raitoina hiuksissa ja kasvavina kulmahampaina, mutta silloin ihmiset eivät vielä pelästyneet häntä, vaan säälivät pientä tyttöä ja saattoivat jopa antaa tälle yösijan yöksi tai pariksi. Mutta kun Vizyra täytti kahdeksan hänen muodonmuutoksensa oli tullut päätökseensä, ja hän sai huomata omistavansa lepakon siivet, räikeän punaiset hiukset sekä ylipitkät kulmahampaat. Ihmiset kavahtivat häntä ja eritoten tytön siipiä. Vizyra pakeni toiseen kaupunginosaan, jossa alkoi pian liikkua huhuja kujilla kuljeskelevasta vampyyristä. Vizyra onnistui varastamaan itselleen vaatteita, joilla peittää siipensä. Ruokaa hän sai näpistelemällä ja tonkimalla roskiksia.

Perhe: Vizyra ei tiedä mitään isästään, mutta äidistään hänellä on muistona kyyneleen muotoinen kaulakoru. Hän ei sure äitiään, mutta saattaa välillä ajatella, millaista olisi, jos molemmat vanhemmat olisivat yhä elossa ja hyväksyisivät hänen "erikoisuutensa". Vizyralla on kova hinku, joka on muuttunut miltei pakkomielteeksi, saada tietää lisää vanhemmistaan.

Luonne: Vizyra on melko hiljainen ja yksinäinen susi. Hänen ystävyyttään ei ole helppo ansaita. Hän ei anna helpolla anteeksi toisille ja onkin melko epäluuloinen muita kohtaan. Hän on kuitenkin seikkailunhaluinen, eikä liiemmälti välitä säännöistä. Vizyra on utelias tyttö, joka yrittää saada lisätietoja mistä vain, miten vain. Hän ei kuitenkaan juoruile, osittain siksi, ettei pidä juoruilusta ja osittain siksi, ettei ole ketään kenen kanssa kuiskailla julki toisten salaisuuksia. Suuttuessaan hänellä totisesti kiehahtaa yli, ja jos hän on todella, todella raivoissaan, hän ei välttämättä edes tajua mitä on tehnyt, ennen kuin on rauhoittunut.

Muuta:
• Eläinrakas, pitää eritoten lepakoista
• Pitää aina kaulassaan pisaran muotoista kaulakorua muistona
äidistään
• Ketterä ja nopea

Vastaus:

Mahtavaa saada uusi oppilas! Tervetuloa kouluun.

En löytänyt tiedoista paljoakaan huomautettavaa, ja mutaatiosi esittely oli erinomaisesti kirjoitettu. Vizyra vaikuttaa luonteensakin puolesta mukavalta hahmolta!

Ilmoitathan haluamasi oppiaineet, ja sen saako sinua käyttää tarinoissa, omaan vieraskirjaasi!

- Charles ja Erik

Nimi: mary

31.01.2013 15:07
Nimi: Luciana Lilyh Chrystal

Mutanttinimi: Aishī

Ikä: 14

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Luciana osaa muutella veden jähettynyttä olomuotoa, jäätä ja lunta. Osaa myös tuntea,-tosin aika huonosti- Kun joku on lähistöllä. Toisessa taidossa On vielä paljon parantamisen varaa. Suuttuessaan voi vahingossa luoda sähköä..

Ulkonäkö: Lucianalla on jään siniset silmät ja lumen valkoiset hiukset Jään ja lumen muuntelutaidostaan. Vaalea iho. Pukeutuu normaalisti siniseen huppariin ja mustiin housuihin(paitsi koulussa) ettei tätä tunnstettaisi. Käyttää koulussa ihan normaalia sinistä mekkoa ja valkoisia legginsejä.

Menneisyys: Tuli kouluun hyvin nuorena.Vanhemmat hylkäsivät ja jättivät orpokotiin. Orpokoti taas lähetti tähän paikkaan, mutanttikouluun.

Perhe: Isä ja äiti

Luonne: Äkkipikainen ja herkkä suuttumaan. Hyvin pitkävihainen ja käyttäytyy kömpelösti ihastuessaan. On normaalisti kiltti, mutta ei siedä isottelioita. Huumorin tajua löytyy ja nauraa typerällekin vitsille... Kiltti ja ystävällinen useimmille.

Muuta: Mutanttinimi on japania ja se tarkoittaa jäistä.

Vastaus:

Valitettavasti ei hyväksytty.

Jokainen esittelyn kohta oli todella lyhyt, eikä kuvailua ollut juurikaan. Luonne olisi todella tärkeä, että osaat itsekin kirjoittaa hahmollasi.
Mutaatiotekstisi on myös melko lyhyt, ja sen lisäksi sain sen käsityksen että Lucianalla olisi kolme mutanttivoimaa jotka eroavat toisistaan aika paljon. Hän on siis luonnonvoimiin (jää, lumi, sähkö?) vaikuttava, erikoisen näköinen, ja sen lisäksi vielä kykenee aistimaan lähelläolevat ihmiset.

Voit yrittää uudestaan, mutta mieti että joka kohtaan tulisi niin kattavat tiedot hahmosta kuin vain kykenet kirjoittamaan.

- Charles ja Erik

Nimi: Haylee
Kotisivut: http://linnuntie.suntuubi.com/

25.01.2013 21:09
Nimi: June Layla Yule

Lempinimi: J tai Yule

Mutanttinimi: Timema

Ikä: 16

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: June osaa säädellä aikaa – muttei sillä tavalla, että hän voisi matkustaa ajassa taakse- tai eteenpäin monia vuosia. Kyse on ainakin aluksi vain kymmenistä sekunneista, ehkä muutamasta minuutista. Käyttäessään kykyään Junen selässä oleva tiimalasikuvio hehkuu ja se lämmittää hänen kehoaan. Muut eivät yleensä huomaa, jos June liikkuu ajassa. Toinen ihminen tai eläin voi liikkua ajassa Junen mukana, mikäli koskettaa Junea hänen käyttäessään kykyään.

Ulkonäkö: Juneen kiinnittää varmasti huomiota nähdessään hänet ensimmäisen kerran, tyttö on nimittäin täynnä vaaleita pisamia. Pisamat ympäröivät hänen koko kehoaan ja muodostavat hänen selkäänsä suuren tiimalasin muotoisen kuvion, mikä johtuu hänen aikaan liittyvästä kyvystään. June on hyvin hoikka ja pitää kunnostaan huolta. Hänellä on maantien ruskeat hiukset, jotka on värjätty vaaleiksi. June käyttää ns. massavaatteita, koska hän ei ole löytänyt omaa tyyliään eikä pidä sitä tarpeellisenakaan.

Menneisyys: June on koko elämänsä ajan ymmärtänyt, että hänessä on jotakin kummallista. Toisinaan, kun hän keskusteli jonkun kanssa, tilanne saattoi yhtäkkiä palata muutama sekunti taaksepäin ja June hämmentyi joka kerta. Häntä pidettiin yhä oudompana. Eräänä päivänä koulussa Junea kiusattiin ja hän toivoi vain siirtyvän ajassa eteenpäin välituntiin, jolloin hän voisi lähteä koulusta – ja niin kävi. Sen jälkeen June ryhtyi tutkimaan asiaa ja päätyi omien päätelmiensä kautta Xavierin kouluun.

Perhe: Junella on vain yksi perheenjäsen, äiti Marilyn. Isästään June ei tiedä mitään, mutta hänellä on kuulemma jo täysi-ikäinen velipuoli Norjassa. Junen ja hänen äitinsä välillä ei ole läheistä suhdetta. Suurimman osan ajastaan he käyttäytyvät aivan kuin olisivat kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä, jotka on ängetty samaan taloon asumaan.

Luonne: June on niin sanotusti keskeneräinen nuori neiti. Hän on jo vuosia yrittänyt löytää itseään, muttei ole onnistunut siinä kovin hyvin. Junen äiti Marilyn on käyttänyt tyttöään kaiken maailman psykologeilla, joista jokainen on luovuttanut. Junesta ei ole yksinkertaisesti paljoa kerrottavaa; hänellä ei ole lempibändejä, -ruokaa eikä edes lempiväriä. Hän ei käy elokuvissa eikä hänellä ole oikeita ystäviä. Mitä June sitten tekee kaiket päivät? Hän lukee kirjoja. Marilyn on hermostunut, koska tyttö ei puhu mitään eikä hän saa tähän minkäänlaista kontaktia, sillä kotona ollessaan tyttö ei mitään muuta tee kuin lukee. Kirjojen kautta June kokee joskus häivähdyksen tunteista, joita ihmisellä pitäisi olla. Junen päivät koulussa kuluvat zombimaisesti, ja tyttö on jatkuvasti hämmentynyt. Hän tuntee olevansa tyhjä sisältä. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun June saa tietää kyvystään ja Xavierin koulusta.

Muuta:
• June pitää kirjoista yli kaiken, etenkin sellaisista jotka käsittelevät tunteita.
• June on vasenkätinen.
• Junen syntymäpäivät ovat 11.8
• June on horoskoopiltaan leijona.
• Junella on velipuoli Norjassa.
Kuva: http://weheartit.com/entry/50302213/via/emiliaknuters

Vastaus:

Tervetuloa Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille! Mahtavaa, että olet päättänyt liittyä.

Tiedot vaikuttavat oikein hyviltä, en löytänyt puutteita. Ehkä hiukan voisit tarkentaa Junen mahdollisuuksia toimia tulevaisuudessa/menneisyydessä - mitä hän voi tehdä/nähdä, kuinka hän käsittelee näkemiään asioita. Tulevaisuushan muuttuu koko ajan, että liittyykö aikamatkustukseen jonkinsorttista vaihtoehtoisulottuvuuksien tutkintaa.

Tietojen päivittely ei kuitenkaan ole tällä hetkellä välttämätöntä, toivottavasti viihdyt koululla! Ilmoita omaan vieraskirjaasi haluamasi oppiaineet ja sen, saako sinua käyttää tarinoissa.

- Charles ja Erik

Nimi: Unik
Kotisivut: http://ihmeklaani.suntuubi.com/

20.01.2013 13:41
Pakko liittyä:3 Tiedän, mutanttinimi on erittäin outo mutten keksinyt muuta.. Parannelkaa jos tarvis. Toivottavasti en matki ketään..

Nimi: Syrine Lucy Coraline Smith

Mutanttinimi: Catnip

Ikä: 16 vuotta

Sukupuoli: Tyttö tai poika

Mutaatio: Catnip, nimi perustuu kykyyn(ainakin tässä)houkutella eläimiä puoleensa, tarkemmin sanottuna ohjata niitä mielellä. Toinen kyky on muodonmuutos eläimeksi. Syrine ei kuitenkaan yksinkertaisesti voi muuttua pieneliöksi. Haittapuolia löytyy erittäin monia. Catnip, nimi viittaa siihen, että aina, eläimet juoksevat, omituista kyllä erityisesti kissaeläimet, Syrinen perään. Eikä osaa hallita kykyä ohjata mielellä, päättyy usein kaaokseen. Mutaatio aiheutti Syrinelle siniharmaat kissansilmät, joilla hän näkee hieman paremin pimeässä. Pupillit laajenevat kuin tavallisella kissalla.

Ulkonäkö: Siniharmaat silmät, pitkä, hieman olkapäiden yli yltävät kastanjanruskeat hiukset. Huulet ovat kapeat ja melko suorat, nenä on vähän littana. Käyttää usein mustavalkoista toppia, mustaa hupparia, farkkuja ja tennareita. Hiukset nähdään usein auki tai poninhännällä. Pituus on sellaiset 169 cm. Mutaatio antoi kissansilmät.

Menneisyys: Syrine syntyi ökyrikkaaseen perheeseen, jossa kkaosta tapahtui. Oravat lensivät ikkunasta ja keikkuivat lampuissa, perheen kissat ja koirat kulkivat aina Syrinen perässä. Syrine häädettiin toiseen perheeseen, jossa lopulta saatiin asiat selvitetyiksi. Syrine lähetettiin Xavierin kouluun.

Perhe: isä, äiti ja isosisko. Perheen äiti, Lucy ja perheen isä, Nick ja isosisko, 18 vuotias Nicole suhtautuivat aika luontevasti.

Luonne: Syrine on iloinen, hauska ja sosiaalinen. Syrine saattaa eristäytyä, muttaa kyllä seuraa saa aina tästä tytöstä. Syrine on sosiaalinen mutta kiihkeä persoona, jonka kanssa tulee toimeen kuka tahansa. Ärsyyntyessään tyttö hoitaa asiansa nopeasti ja napakasti.

Muuta:
- Syrine kuljettaa aina mukanaan harmaanhopeista, tabbykuvioista ja valkorintamahaista kissaa mukanaan-
- Syrine sanoo aina mitä sanoo-


Vastaus:

Hienoa, että olet päättänyt liittyä kouluumme!

Esittely vaikuttaa oikein hyvältä, luonnetta nyt ehkä voisi hiukan lihavoida, niin saat itsekin tarinoinnista mielekkäämpää. Hahmo kyllä varmasti kehittyy koululla oleskelusi aikana.
Mutanttivoimasta vielä sen verran, että miksi eläimeksi Catnip muuttuu, kissaksiko?

Sinulle lisätään oma sivu, jonne voit ilmoittaa täydennyksiä, sekä haluamasi oppiaineet.

- CHarles ja Erik

Nimi: Beatrice
Kotisivut: http://darkbutterfly.suntuubi.com/

08.01.2013 22:14
Nimi: Beatrice Watts
Mutanttinimi: Venus
Ikä: 16-vuotta
Sukupuoli: tyttö
Mutaatio: muodonmuuttaja, voi muuttua melkein miksi tahansa eläimeksi. Jos kuitenkin muuttuu esim. Linnuksi, hän ei pysty lentämään. Mutaatio on aiheuttanut hänelle kirkkaankeltaiset silmät, joilla hän näkee keskivertoihmistä hieman paremmin. Ei vielä osaa hallita milloin muuttuu ja millaiseksi muuttuu.
Ulkonäkö:
Beatrice on hyvin laiha, verrattuna muihin ikäisiinsä. Hänellä on oranssit hiukset, latvoista hieman vaaleammat dippivärjäyksen ansiosta. Hänellä on lävistys kulmakarvassaan ja siinä hän pitää melkein joka päivä rengasta. Hän pukeutuu yleensä mustaan ja pääkallojakin hänen vaatteistaan löytyy. Hänellä on usein myös löysä musta pipo. Hän käyttää paljon koruja, nekin joko mustia, harmaita tai valkoisia. Hän on iholtaan aika kalpea ja hänen ihonsa on kauniin tasainen. Beatrice käyttää varsinkin silmiinsä paljon meikkiä, ja joskus hänellä on jopa värjätyt piilarit, sillä hän ei pidä kirkkaankeltaisista silmistään. Beatricella on "kauneuspilkku" oikean silmänsä alapuolella.
Menneisyys: Beatricen ensimmäinen muodonmuutos tapahtui, kun hän oli kahdeksan. Silloin hän muuttui ketuksi. Muodonmuutos oli hyvin kivulias ja sen jälkeen hän juoksi kotiinsa itkien kertomaan äidilleen. Äiti ei kuitenkaan uskonut häntä. Beatrice oppi tunnistamaan tulevan muodonmuutoksen vuodessa ja pääsi aina piiloon, kun hän oli muuttumassa. Se, ettei hänen äitinsä uskonut häntä, vain pahensi asiaa ja kirkkaasta päivänsäde "Beestä" tuli angstinen Beatrice. Hänen isänsä oli ensimmäinen, joka näki Beatricen muuttuvan. Hän kertoi vaimolleen ja he alkoivat pelätä Beatricea. He lopettivat kokonaan hänestä välittämisen, kun he saivat toivomansa poikavauvan, Simonin. Beatrice ei jaksanut enää, joten hän karkasi. Hänellä ei kuitenkaan ollut paikkaa minne mennä, ei ruokaa, ei rahaa, eikä minkäänlaisia suunnitelmia. Sattumien kautta eräs Xavierin koululta löysi hänet ja toi hänet koululle harjoittamaan kykyään, kykyään jota hän tähän mennessä oli pelännyt ja vihannut.
Perhe: Äiti, isä sekä pikkuveli Simon, jota Beatrice vihaa sydämensä pohjasta. Hänen vanhempansa eivät alkuaikoina uskoneet, että Beatrice oikeasti pystyi muuttumaan. Kunnes hänen elämänsä kamalin päivä saapui; hänen isänsä näki hänen muuttuvan. Vanhemmat eivät suhtautuneet siihen parhaalla tavalla: he välttelivät Beatricea, eivät enää julistaneet häntä tyttärekseen ja keksivät peitetarinan, että Beatrice oli Briteissä sisäoppilaitoksessa opiskelemassa. Beatricen elämästä tuli yksinkertaisesti täyttä helvettiä. Ja kun Simon syntyi, hän ei enää jaksanut katsoa kuinka hänen vanhempansa pitivät häntä ventovieraana. Hän karkasi.
Luonne: Hyvin angstinen ja syrjäytynyt. Kuitenkin syvällä sisimmässään hän on edelleen se aurinkoinen ja iloinen Bee. Hän ei ole hymyillyt sen jälkeen, kun hänen isänsä näki hänen muuttuvan. Hän on ulkokuoreltaan kova, vahva. Kukaan ei kuitenkaan tiedä, että aina muodonmuutoksen jälkeen hän piiloutuu itkemään ja kuiskimaan "äiti, isä, auttakaa minua, sattuu". Muodonmuutos ei sinänsä enää satuta Beatricea, mutta se on hänelle henkisesti hyvin vaikeaa ja kivuliasta. Jos joku yrittää päästä Beatricen lähipiiriin, hän häätää tämän pois läheltään. Hän ei vain voi sille mitään, hän ei nimittäin halua nähdä enää yhdenkään läheisensä naamalla samaa ilmettä mikä hänen isällään oli: kauhua sekä ällötystä, kuin hänellä olisi rutto.
Muuta:
● ei osaa rakastaa
● pelkää liikaa ihmisten mielipiteitä
● kuuntelee useimmiten hyvin masentavaa musiikkia
● kun hänellä ei ole tekemistä, hän piirtää
● ja hän osaa piirtää tosi hyvin!

Vastaus:

Hienoa, että sinulta löytyy kiinnostusta kouluumme!

Vaikuttaa ihan hyvältä hahmolta, toivotaan että muiden kaltaistensa keskellä Beatrice hiukan piristyisi ja oppisi hallitsemaan kykyään, ilman että se äkkiä laukeaa ja aiheuttaa harmia. :)
Kykyä voisi ehkä vielä hiukan selventää ja rajoittaa. Voisit valita jonkin tietyn tyyppisiä eläimiä, joiksi Bee kykenee muuttumaan esimerkiksi hiukan helpommin kuin toisiksi, jottei kyvystä tule liian ylivertainen.

Hyväksytty, sinulle luodaan oma sivu. Ilmoitathan sinne mahdolliset korjaukset, ja valitsemasi oppiaineet.

- Charles ja Erik

Nimi: Katherine
Kotisivut: http://www.sahkokyna.suntuubi.com/

06.01.2013 10:48
No, toivottavasti kelpaa. Mul on idea jos mietit noita kykyjä..

Nimi: Katherine Balcksky

Mutanttinimi: Shadow

Ikä: 11v

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Katherinella on tällä hetkellä kaksi kykyä, joissa on vielä parantamisen varaa. Toinen on varjojen hallinta. Tällä hetkellä varjot ovat pikemminkin ystäviä, jotka auttavat. Kun kyky on harjoitettu täyteen mittaansa, luultavasti käy niin, että varjot tottelevat pienintäkin liikettä. Toinen kyky on hieman normaalimpi. Koska tyttö on mykkä, hänelle on kehittynyt kyky lähettää toisille tunteitaan. Kyky on vielä koulimaton, mutta luultavasti täydessä mitassaan Katherine voi hyvinkin lähettää sanoja sekä kuvia ja tunteita kaukana olevillekkin henkilöille. Mutta mistä sitä koskaan tietää?

Ulkonäkö: Katherine on pienikokoinen, jopa ikäisekseen. Katherinen iho on kalpea ja hän on todella herkkä saamaan mustelmia. Joten ihoa voisi kuvailla enemmänkin musta valkoiseksi. Katherinen kasvot ovat suloiset, jos ei lasketa katsetta. Hänellä on pistävä katse ja siitä saa sellaisen käsityksen, että tyttö tietää enemmän kuin kukaan arvaakaan. Hänen silmänsä ovat suuret, mutta epätavallista siinä on se, että ne ovat mustat. Katherinen silmät kätkevät sisäänsä myös salaisuuksia. Katherinen kasvoilla on pieni ja siro nenä. Katherinen jalat ovat pitkähköt, ja niistä tulee suurin osa tytön pituudesta. Katherinen hiukset ovat mustat ja ne ylettyvät pehvan alapuolelle.

Menneisyys: Katherine on aina ollut mykkä. Hän ei ole sanonut sanaakaan koko elämänsä aikana. Tyttö on aina enemmänkin tarkkaillut ihmisiä ympärillään. Hänen perheensä rakasti tytärtään, vaikkakin tiesivät mutantiksi. Aluksi ilmestyi varjot. Erään kerran kun yöllä asuntoon ilmestyi varkaita, varjot piilottivat tytön. Vaikka toinen miehistä melkein kosketty Katherinea, ei tämä huomannut mitään. Varkaat vain kokosivat kaiken arvokkaan ja häipyivät. Tyttö oli silloin vasta pari vuotias eikä tajunnut mistään mitään. Kaksi vuotta myöhemmin kun Katherine säikähti suunniltaan, hänen äitinsä joka istui tämän vieressä, tunsi tyttärensä pelon. Katherine tajusi asian vasta kymmenen vuotiaana ja vanhemmat pitivät hänet luonaan kunnes tämä täytti yksitoista ja kun tytön syntymäpäivänä eräs vieraista sai kokea lapsen tunteet Katherinen vanhemmat päättivät asiasta. Katherinen piti mennä kouluun harjoittamaan kykyjään.

Perhe: Katherinen perheeseen kuuluu isä, äiti ja vastasyntynyt pikkuveli. Katherinen perhe ei välittänyt siitä, että heidän tyttärensä oli mutantti. He eivät edes pidä sanasta mutantti, he kutsuvat näitä erityisiksi ihmisiksi. Koska Katherinella ei ole ystäviä, kukaan muu ei tiennyt asiasta. Katherinen isä ja äiti ovat kohtuullisen rikkaita, joten Katherine kävi koulua kotona. Niimpä vaarana oli vain se, että opettaja saisi tietää. He pitävät nykyäänkin yhteyttä tyttäreensä.

Luonne: Katherine on ujouden perikuva. Häneen on aika hankala tutustua, sillä ihmisten tapana on ruveta säälittelemään mykkää tyttöä. Katherine on myös todella omapäinen ja urhea. Mikäli joku kiusaa tyttöä tämä saa vastaansa tulisieluisen tytön, jonka silmistä lentää kipinöitä. Katherinen luonteeseen ei kuulu luovuttaa. Katherine on rohkaistuttuaan ystävällinen kaikille. Paitsi tietysti niille jotka ovat saanneet hänen vihansa niskaansa. Katherine ei lepy nopeasti. Joskus voi kulua viikkojakin ennen kuin pystytään kommunikoimaan jälleen. Katherinen kasvoilla näyttää olevan ikuinen hämmennys, mutta sen turvin tytön ajatukset saattavat luikerrella kostoon. Katherine ei ole kovin aurinkoinen, mutta ei tyttöä seuraa ikuisesti varjotkaan. Vaikka Katherine pystyy hallitsemaan varjoja, eivät tämän ajatukset ole mitenkään tummia ja ilkeitä. Tyttö on melko tunteellista tyyppiä. Katherine on myös todella ahkera. Saadessaan jonkin tehtävän, hän paneutuu siihen täysillä.

Muuta:
Katherine rakastaa eläimiä
Tyttö on ollut mykkä syntymästään asti
Katherine kommunikoi kynällä ja paperilla
Normaalit vaatteet tytöllä on lökärit ja t-paita
Hänen lempi värinsä on musta ja punainen
Katherinea seuraa tumman musta kissa, Dark.

//Ei kai sit haittaa jos ei voi kirjoittaa nopeesti? Mä oon neljäs paikas (oist kolme on tauolla) joten kiirettä pitää välillä. Ja aluks mun tarinat on outoja, sillä kirjottaminen on ollu lomalla vähäistä. Mut toivottavasti pidit//

Vastaus:

Hienoa, että olet löytänyt tiesi Xavierin kouluun lahjakkaille nuorille, tervetuloa!

Esittely on oikein hyvä, ja jos nyt et turhaan paisuttele, niin varjojen hallinta ja tunnekuvien lähetys ovat ihan ok. Kirjoittamistahdilla ei ole väliä, kunhan muistat aina silloin tällöin tulla.
On myös jännää saada yksi oppilas, jonka perhe on yllättävän avoin mutantteja kohtaan.

- Charles ja Erik

Nimi: Lizbel
Kotisivut: http://www.olipakerran.suntuubi.com/

04.01.2013 18:07
Auugh, toivottavasti en matki ketään...

Nimi: Lynn Eva Shires

Mutanttinimi: Medicament

Ikä: 13 v.

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Lynn kykenee parantamaan muiden kuin itsensä haavoja ja vammoja, sekä pieniä sairauksia kuten flunssan. Hänen tarvitsee vain koskettaa vammautunutta aluetta. Hän on yrittänyt parantaa itseäänkin, toistaiseksi tuloksetta. Lynn suhtautuu kykyihinsä pelokkaasti ja varautuneesti ja käyttää niitä vain harvoin.

Ulkonäkö: Lynnon keskipitkä ja hoikka, eikä kovinkaan kurvikas, mikä ei häntä häiritse. Hänellä on kainaloihin yltävät, luonnostaan kiharat, kellertävänvaaleat hiukset, jotka hän etummaisia hiuksia lukuun ottamatta sitoo yleensä nutturalle pois tieltä. Lynnin silmät ovat pähkinänruskeat ja leikkisät. Hänen ihonsa on melko vaalea ja kuiva, eikä tarvitse meikkejä. Hänen kasvoissaan on vielä hiukan lapsenpyöreyttä ja hänellä on hymykuopat. Hän hymyilee lähes aina edes hiukan. Lynn käyttää luonnonsävyisiä vaatteita ja usein hänellä on kaulassaan riipuksia. Linkkaan myöhemmin itse piirtämäni kuvan!

Menneisyys: Lynn eli normaalia elämää rauhallisessa pikkukaupungissa rakastavan perheen keskellä. Hänellä oli monta hyvää ystävää ja hän menestyi koulussa. Kaikki muuttui, kun hän päätti paljastaa pitkään salaamansa mutaation. Hän oli huomannut sen 10-vuotiaana ja ajatellut, että se olisi jokin sairaus ja menisi ohi. Täytettyään 13 hän päätti, että muillakin oli oikeus tietää. Se oli virhe. Hänen ystävänsä alkoivat kartella häntä ja hänen perheensä ahdistui. Kukaan ei tiennyt mitä tehdä. Onneksi hänet huomattiin Xavierin koululla ja hänet haettiin sinne. Hän on viihtynyt koulussa ja kaikki uudet asiat kiinnostavat häntä.

Perhe: Lynnin perheeseen kuuluu äiti Amelia, isä Jonathan, pikkusisko Demelza sekä Demelzan koiranpentu Cella. He rakastavat Lynniä suuresti, mutta järkyttyivät ja ahdistuivat tämän mutaatiosta niin, etteivät oikein tiedä mitä ajatella. Toisinaan Lynn kaipaa heitä ja toivoo asioiden olevan toisin.

Luonne: Lynn yrittää aina olla kiltti, huomaavainen ja kohtelias ja kunnioittaa itseeän vanhempia. Hän yrittää totella tiukasti sääntöjä, mutta toisinaan hänen ystävänsä saavat suostuteltua hänet pieneen seikkailuun. Lynn on avoin ja rehellinen, minkä vuoksi hän saa nopeasti uusia ystäviä. Välillä hän rakastaa viettää syysiltaa yksin teekupillisen ja hyvän kirjan ääressä, toisinaan hän kokeilee innoissaan uusia asioita kavereidensa kanssa. Hän osaa sulautua hyvin joukkoon ja hänen hymynsä on olennainen osa tunnelmaa. Jutellessa hän osaa kuunnella toista ja oman vuoron tullessa puhuu suunsa puhtaaksi kaikista asioista. Lynn ei ärsyynny helposti, ja sen tapahtuessakin hän rauhoittelee itsensä ja yrittää ratkaista asiat puhumalla. Hän hyväksyy asiat ja ihmiset niin kuin ovat ja tilaisuuksien tullessa tarttuu uusiin haasteisiin.

Muuta:
-Lynn rakastaa taiteita, varsinkin musiikkia
-Sekä erilaisia riipuksia, medaljonkeja ja amuletteja
-Hän käy säännöllisesti lenkkeilemässä
-Lynn on kasvissyöjä

Vastaus:

Tervetuloa Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille, sinut on hyväksytty oppilaaksemme!

Saat oman sivun, jonne ilmoittelet sitten haluamasi oppiaineet ja sen, saako sinua käyttää tarinoissa. Voit myös laittaa linkin kuvaasi sinne.

- Charles ja Erik

Nimi: Calps
Kotisivut: http://wonderland.suntuubi.com/

02.01.2013 22:43
Oikeastaan meinasin sillain että joo ne asuu yhdessä, että se on Angelinan koti, jossa viettää kesät ja talvet, muuten oleilee koululla :-) Ja tarinassa varmaan tulee tämän miehen ajatuksia ;-) Jos on okei?

Vastaus:

Selvä, jotain tälläistä aavistelinkin. ;) Olisikos sinulla vielä tietoja kuvan tekijänoikeuksista?

- Charles

Nimi: Calps
Kotisivut: http://data.whicdn.com/images/41350277/tumblr_mclt0h4mLN1ru2ly3o1_500_large.jpg

02.01.2013 00:40
Nimi: Angelina Sofia Blueriver 'An'

Mutanttinimi: Sensel

Ikä: 19

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Angelina tuntee aistit enemmän kuin hyvin, ihan itsestänsä. Ja sen lisäksi hän pystyy ajatuksen voimilla säätämään niitä. Se tarkoittaa sitä, että halutessaan vain katseen voimalla Angelina voi esimerkiksi tuottaa kivun illuusiota jollekkin. Eli uhri tuntee kivun, jota ei ole olemassa. Tai päin vastoin vetää kaikki aistit tältä pois, tai muuten vain säätelemään tiettyjä aisteja. Mutta aisteja on paljon enemmän kuin uskottekaan ja niin paljon kuin Angelina niistä tietääkin, hän ei tiedä läheskään kaikkea. Kun Angelina käyttää kykyänsä johonkin 'pimeään' hänen iiriksensä ovat mustat. Ja kun hän käyttää johonkin hyvään, ne ovat vaaleat. Mitä tietoisempi Angelina on kykynsä käytöstä, sitä selvempi väri on ja mitä epätietoisempi, sitä heikompi.

Ulkonäkö: Kotisivujen kohdassa kuva, tarkempi teksti tulee myöhemmin

Menneisyys: Tarkkaan ottaen hän tajusi, että hänessä on jotain 'vikaa' kun hän oli 5 ja satutti vihamiestänsä ajatuksen voimalla. Siitä lähtien hän on tiennyt osaavansa luoda kivun illuusion - ja luullut sen olevan ainut 19 vuotiaaksi asti, kunnes hän pääsi tänne kouluun ja tajusi kaiken. Pikkuhiljaa hän alkoi tajuta enemmän asioita menneisyydestä nykyisyyteen ja tajusi, että oli aiheuttanut muutakin menneisyydessä.
Angelinalla oli todella tapahtumarikas menneisyys - kapinallisuutta, nuorisovankilaa. Mutta hän on päässyt siitä yli. Hän kävi nuorisovankilassa ollessansa 13 ja uudelleen 14. Sittemmin 15-vuotiaana hän muutti pois kotoa ja alkoi tehdä mallintöitä. Hän alkoi menestyä siinä ja pääsi ihan hyvin koulutettuun kouluun, josta valmistui 18-vuotiaana ja on saanut sen jälkeen töitä paljon. Hän asuu suht-suuressa kakskerroksisessa talossa miehensä kanssa. Hän tapasi 17-vuotiaana miehen ja he ovat suunnittelevat kihlausta.

Perhe: Angelinan vanhemmat ovat aina olleet huolettomia. Hänellä ei ole sisaruksia ja joskus Angelinasta tuntuu, että hänen vanhemmat luulevat olevansa lapsettomia. Rahaa silloin tällöin pöydälle ja tee itse se ja tämä osoittaa jo sen, että Angelina ei koskaan ole tuntenut kuuluvansa perheeseen.

Luonne: Angelinan luonne. Sitä ei tosiaan ole helppo kuvailla. Voitko kuvitella ihmisen, joka on jokaista luonteenpiirrettä päästä päähän? Ihmistä, joka räjähtää todella nopeasti pienestäkin inahduksesta, mutta silti pystyy olemaan kärsivällinen. Ihminen joka osaa olla iloinen aina, mutta tarvitsee paljon ollakseen iloinen. Angelina on kaikkea tätä. Angelinan mielialat vaihtelevat joskus nopeasti, joskus hitaasti. Itseasiassa Angelinalle on itsellekin arvoitus, millä päällä milloinkin on. Tämä taitaa johtua kyvystä. Kaikki Angelinan aistit ovat koko ajan herkillä ja valmiustilassa, niinpä pienikin ele saattaa riittää laukaisemaan jonkun aistin tilan. Angelina ei päästä helposti lähellensä, vaan sulkeutuu kuoreensa. Koko ikänsä hän piti salassa taitonsa - ja pyrkii pitämään vieläkin. Hän häpeää sitä ja käyttääkin sitä harvoin. Tai niin hän luuli, mutta oikeasti hän vahingossa käyttää kykyään melkein päivittäin.
Angelina ei ole mikään huolettomin ihminen. Hän huolehtii ympärillä olevasta maailmasta ja ihmisistä, varmistaa että muut pysyy pinnalla. Joskus hän unohtaa itsensä täysin - mutta silti hän osaa olla itsekäskin, kun sille päälle joutuu. Angelinan kuoren takia hänestä oikeastaan saa helposti itsekkään kuvan.
Angelina vihaa ratkaisujen tekoja ja pohtii paljon mikä on oikein ja mikä väärin.

Muuta: -Angelina on malli työltänsä
-Angelina rakastaa uimista ja osti uima-altaan ensimäisenä omaan kotiinsa - ennen sänkyäkin
-Angelina rakastaa kaikkea romanttista, eikä mikään voi olla hänelle liian siirappista
-Angelian harkitsee elokuva-alaa

Vastaus:

Hei, hienoa että olet löytänyt tiesi koulullemme!

Esittelysi on oikein hyvä, ja tuuliviiriluonteesta huolimatta hahmo ei vaikuta ristiriitaiselta. Ainoastaan menneisyys-osio herättää hiukan kysymyksiä. Angelina siis asuu miesystävänsä kanssa? Mutta käy kuitenkin koululla opiskelemassa? Voisit kirjoittaa hiukan miehen suhtautumisesta kouluun/mutantteihin.

Muuten esittelysi on hyvä, saat oman tarinakirjan, jonne voit lähettää päivitetyn menneisyystekstin.

- Charles ja Erik

Nimi: Tia
Kotisivut: http://hunger.suntuubi.com/

31.12.2012 19:04
Nimi: Emily Norman

Mutanttinimi: Tricky

Ikä: 14 vuotta

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Emily on tarkalleen ottaen replikaattori. Hän pystyy monistamaan itseään ainakin aluksi vain kahdeksi itsensä lisäksi. Hänen monistaessaan itseään vain tarkkanäköinen saattaa huomata, että hänen silmänsä muuttuvat tummemmiksi kopio-Emilyillä. Emily käyttää voimiaan yleensä muiden huijaamiseen, esimerkiksi laittaa ne tunneille puolestaan tavallisten koulussa. Xavierin koulussa hän ei sitä uskalla tehdä, ja sitä paitsi hän pitää koulusta.

Ulkonäkö: Emilyllä on oranssit, punaiseen vivahtavat hiukset, jotka ovat yleensä kummallisilla leteillä ja nutturoilla, sotkuisesti tietenkin. Ne ovat hieman kiharat. Hänellä on naamassaan pisamoita. Niitä on ympäri kasvoja, mutta ne ovat suhteellisen haaleita. Emilyllä on nenäkoru. Emilyn silmät ovat vihreät, ja iiriksen läheltä ne ovat kultaiseen vivahtavat. Joskus, kun hän suuttuu, ne saattavat muuttua tummemmiksi, samoin kuin silloin, kun hän monistautuu. Hänen silmänsä ovat suhteellisen suuret, ja pyöreähköt. Niissä on aina sama, viekas katse. Hänen kulmakarvansa ovat ylöspäin kaartuvat, joka tekee ilmeestä viekkaan, ja suorastaan huutaa, että tätä tyttöä kannattaa varoa.

Menneisyys: Emily oli aika normaali tyttö, kunnes keksi kymmenenvuotiaana olevansa mutaatio. Kuten voi olettaa, kymmenenvuotias kakara tykkää, kun on suoervoimia, eikä edes ajatellut sen olevan friikkiä. Sen verran älliä tytöllä oli - tai ehkä se oli alitajunta - että hän ei koskaan kertonut siitä kenellekään. Kun oli Emilyn 14. syntymäpäivä, hän uskaltui kertomaan vanhemmilleen asiasta. He saivat suurinpiirtein hulluuskohtauksen, ja tuntia myöhemmin hän lensi kodistaan ulos.

Perhe: Emilyn perheeseen kuuluu - tai kuului - isä John, äiti Marie ja hänen kaksoissiskonsa Miranda, jolle ei ollut tullut ilmeisesti mutaatiota. He suhtautuivat asiaan hyvin järkyttävällä tavalla; Emily lensi talosta ulos.

Luonne: Emily on hauska, iloinen, vilkas ja virkas. Emily on luonteeltaan iloinen ja positiivinen. Hän ei anna minkään estää häntä, tai masentaa. Emily on suorasanainen eikä vaatimaton, vaan sanoo aina kaiken ennen kuin ajattelee. Emily on aika varovainen, tarkkailee tilannetta ennen kuin hyökkää. Hän osaa olla piikikäs, mutta yleensä hän on porukan hauskuuttaja. Luonteen ei silti kannata antaa hämätä; tilaisuuden tullen Emily on varas. Hän varastaa mitä vain, koska pystyy. Xavierin koulussa hän jättää sen pois.
Emilyllä on mutaationsa lisäksi salaisuus; hän on sokea. Sitä ei voisi päällepäin uskoa, sillä Emilyn silmissä ei ole mitään vikaa ulkoapäin. Hän ei peittele sitä, mutta ei myöskään kerro, ellei joku kysy. Hän ei pysty lukemaan, mutta hän pystyy liikkumaan vaivattomasti; hän on kehittänyt hyvän tunto - ja kuuloaistin, jolla pystyy kulkemaan törmäilemättä. Yleensä hän käy yöllä tutkimassa uudet painat varmistaakseen, että osaa kulkea siellä.

Muuta:

Kuva: http://weheartit.com/entry/47713335/via/MyDrugLovato

Vastaus:

Onnittelut, olet saanut opiskelupaikan Xavierin koulussa Lahjakkaille Oppilaille!

Esittely on hyvä, mutanttivoima sopivan simppeli, mutta kuitenkin niin että kehitysvaraa on vielä, ja sokeus tuo jännän lisän Trickyn hahmoon. Ilmoitathan omalle sivullesi vielä haluamasi kouluaineet.

- Charles ja Erik

Nimi: Nicola

31.12.2012 15:38
Tässä tämä :) Jos mutaatiokyvyt ovat liikaa, voin vähentää siitä esimerkiksi tuon kiipeily-homman. Piirrän kuvan myöhemmin!

Nimi: Nicola Alexandra Jones

Mutanttinimi: Reform

Ikä: 12 vuotta

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Nicola kykenee uusimaan mitä tahansa materiaalia. Hän voi korjata esineitä ja parantaa haavoja - mitä suurempi tuho, sitä hitaammin kohde korjaantuu. Aina kun Nicola uusii jotakin materiaalia, hänen iiriksensä välähtävät valkoisina.
Käytännössä Nicola voisi myös kopioida esineitä, mutta varmuutta siihen ei ainakaan hänen nykyisillä taidoillaan vielä ole.
Nicola on myös tavallista ihmistä ketterämpi ja hän voi kiipeillä eläimellisesti lähes mitä tahansa pintaa pitkin.

Ulkonäkö: Nicola on myös ikäisekseen melko pienikokoinen ja hoikka. Hänellä on persikkaisen pehmeä, päivettynyt iho ja pyöreät, sirot kasvot. Kapeilla huulilla paistaa usein ujohko hymynkare ja suusta pilkistävät epätasaisessa rivissä kulkevat pienet hampaat. Pienen nykerönenän molemmilla puolin on uneliaat tummanruskeat silmät.
Nicolan tuhkanmustat hiukset ovat pörröisellä polkkakampauksella. Lyhyttä Nicolaa voisi luulla itseään helposti hieman nuoremmaksi. Hän pukeutuu todella tavallisiin vaatteisiin, kaikkein mieluiten yksinkertaiseen t-paitaan ja mukaviin housuihin. Nicola on murrosiän kynnyksellä ja hän alkaa saada jo naisellisia muotoja, mutta Nicolassa on yhä sitä suloista lapsenpyöreyttä. Mutaatio ei vaikuta Nicolan ulkonäköön muutoin kun silloin, jos Nicola uusii materiaalia: tuolloin Nicolan silmät välähtävät valkoisina.

Menneisyys: Nicola on pienestä pitäen huomannut jotain outoa itsessään, mutta ei ole kiinnittänyt niihin suuremmin huomiota. Nicola sai tietää mutaatiostaan vasta, kun Charles ja Erik löysivät Nicolan Cebebron avulla ja saapuivat hakemaan häntä.
Nicolalla kesti jonkin aikaa, ennen kuin hän huomasi kykynsä ja sen käyttötarkoituksen.

Perhe: Nicolan perheeseen kuuluu hänen isänsä Marco Jones, joka on ATK-insinööri, sekä Nicolan lemmikkihiiret Thyme, Laurel ja Rosemary. Hänen vanhempansa erosivat muutama vuosi sitten. Nicola on puoliksi italialainen, äitinsä puolelta. Nicolan välit hänen isäänsä ovat hieman

Luonne: Nicolan yleinen olemus on ystävällinen ja ehkä hieman ujo. Hän ei pakene sosiaalisia tilanteita, mutta arkoo hieman vieraita ihmisiä. Jutellessa Nicola on se ymmärtäväinen kuuntelija, joka nyökyttelee rohkaisevasti toiselle osapuolelle. Nicola on avulias ja herttainen tyttö. Hänestä huomaa ahkeruuden ja tunnollisuuden tunnusmerkit helposti. Nicola haluaa olla täsmällinen ja kantaa vastuunsa sekä tukea ystäviään. Nicola on melko lempeä ja vaikka hän on rehellinen, Nicola osaa varoa myös totuutta, joka voi satuttaa. Nicola on harkitsevainen ja kekseliäs tyttö, joka ei koskaan ylpeile, mutta jaksaa aina kannustaa, kuunnella ja ihailla muita. Nicola ei oikein osaa olla vihainen, hän ei halua saati osaa olla ilkeä muille, mikä on toisinaan hieman huonokin juttu. Vaikka Nicola on utelias ja hänessä löytyy hyppysellinen seikkailunhaluisuutta, hän usein kätkee surulliset ja vihaiset tunteensa ja patoaa ne sisälleen kummittelemaan. Nicola nimittäin ei halua olla taakka toisille ja hänelle tärkeää on näyttää olevansa järkevä, rauhallinen ja kypsä. Huomaavaisuutensa puolesta hän on siis miltei kuin jokaisen uskollinen paras ystävä paketissa.

Muuta:
• Nicolan lempiväri on violetti
• Hän pitää koirista, mutta on allerginen niille
• Nicola pitää myös jyrsijöistä ja hänellä on kotona kolme hiirtä
• Nicola osaa italiaa melko sujuvasti, koska se on hänen toinen äidinkielensä
• Nicolan harrastuksiin kuuluu kilpauinti sekä vapaamuotoinen puutarhurointi
• Aikuisena Nicola haluaisi työskennellä kasvien tai eläinten parissa

Vastaus:

Tervetuloa Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille, sinut on hyväksytty oppilaaksi!

Vaikuttaa erittäin hyvältä, mutta onko perheteksti jäänyt hieman kesken? En löydä muuta huomautettavaa esittelystä, joskin mutanttivoimista tuon kiipeilyn voisi ehkä siirtää muuten vain ketteryydeksi "muuta"-osioon.

- Charles ja Erik

Nimi: Phoeben
Kotisivut: http://www.phoesposting.suntuubi.com/

30.12.2012 13:17
Nimi: Phoeben "Phoeb" Zera Rein

Mutanttinimi: Cambiar

Ikä: 17 vuotta.

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Phoeben pystyy muuttamaan eri esineiden ulkonäköä, muttei esimerkiksi voi muuttaa jakkarasta kirjahyllyä. Hän pystyy muuttamaan esineitä samankokoiseksi tai pienemmäksi. Myös hän pystyy monistamaan isosta esineestä monta pientä eli hänessä on replikaattorinkin kykyjä. Phoeben pystyy myös muuttamaan omaa ulkonäköään, mutta hänelle jää aina polttohaava hänen kaulaansa, oli hänellä millainen ulkomuoto tahansa. Aluksi kyky on vain esimerkiksi silmien ja hiusten värin muutosta mutta myöhemmällä ajalla se todennäköisesti kehittyy koko kehoa koskeviin muutoksiin. Hänellä on hyvä näkö- ja tuntoaisti, mutta kuulo on ihmisen tasolla, mikä harmittaa tyttöä kovasti.

Ulkonäkö: Phoebenilla on luonnostaan lyhyet, vaaleat hiukset, johon hän on kyvyllään värjännyt sinisiä raitoja. Hänellä on harmaat silmät ja hyvin vaalea iho. Tyttö on hoikka ja notkea. Hän on pitkä, 175 senttimetriä. Hänen silmänsä olivat ennen ensimmäisiä muodonmuutoksia verenpunaiset ja hän pitää niitä punaisina kotona ja yksin ollessaan. Kuva: http://m.weheartit.com/entry/30670017/via/dewreywolff

Menneisyys: Phoeben sai tietää kyvyistään yhdeksänvuotiaana, kun joukko hänen luokkansa tyttöjä kiusasivat häntä tytön silmien väristä. Hän toivoi kovasti että hänen silmänsä olisivat harmaat ja ne muuttuivat pikku hiljaa harmaiksi. Kiusaajat säikähtivät tätä ja menivät kertomaan siitä opettajalle, joka ei kuitenkaan asiasta välittänyt. Siitä tytöt saivat uuden tilaisuuden kiusata tyttöä ja Phoeben lintsasikin koulusta monia kertoja sen jälkeen. Hänen vanhempansa eivät tienneet siitä ja opettaja muutaman viikon päästä soitti Phoebenin isälle kysyäkseen tytön vointia ja isä sai tietää tytön lintsauksista ja muodonmuutoskyvystä. Hän pahoinpiteli tytön vaikka Anastasia-äiti yritti estää miestä. Muutaman viikon jälkeen äiti vei tytön Xavierin kouluun turvaan isältä.

Perhe: Phoebenin perheeseen kuuluivat äiti Anastasia, isä Oliver, isosisko Erica ja kaksi pikkuveljeä, kaksoset James ja Peter. Äidillä on tummanruskeat, pitkät hiukset joihin hän on värjännyt vaaleampia raitoja ja vihreänsiniset silmät. Hän on kiltti ja huolehtivainen ja hän suojeli Phoebenia isältään. Isällä on musta tukka ja ruskeat silmät. Hän on luonteeltaan sellainen, että hän ei pidä mistään erilaisesta tai erikoisesta. Sen takia hän pitänyt Phoebenistakaan, joka ei muistuttanut keneltäkään perheessä ja pahoinpiteli tyttöä. Tästä johtuu polttojälki Phoebenin kaulassa. Erica on täsmälleen samannäköinen kuin äitinsä ja James ja Peter ovat kuin isänsä peilikuvat.

Luonne: Phoeben on kapinallinen, mutta hän kunnioittaa hyvin paljon isäänsä, vaikkakin lähinnä pelosta. Hän on niinsanottujen "normaalien ihmisten" joukossa ujo ja eristyvä, mutta samanlaisten nuorten joukossa hän on karismaattinen ja ystävällinen. Hän on rauhallinen, mutta ei pidä jos joku kuhnailee liikaa. Tytöllä on taipumus ärhennellä ihmisille, jotka pilkkaavat häntä ulkonäön tai luonteen takia.

Muuta: - Phoebenin lempiväri on beesi
- hänen lempieläimensä ovat peura ja susi
- tyttö viettää syntymäpäiviään 18.1.
- hän harrasti yhdeksänvuotiaaksi asti partiota, judoa ja suunnistusta
- hänen lempiruokansa on katkarapupasta

// Tässä tämä liittymispyyntö nyt on. =) Toivottavasti on ymmärrettävää tekstiä. <3//

Vastaus:

Hei, ja on hienoa kuulla, että olet kiinnostunut koulustamme!

Lomakkeesi on selkeä, ja kaikkia tietoja on tarpeeksi. Kehottaisin kuitenkin karsimaan jonkin mutaatiosi osan pois, sillä tällä hetkellä hahmo on muodonmuuttajareplikaattori, jolla on ylikehittyneet aistit ja joka kykenee muokkaamaan erilaisia esineitä. Siinä on aika paljon, eikö?
Kaikki kuvailut mutaatiosta vaikuttavat kuitenkin onnistuneilta.

Lisään tietosi kuitenkin oppilassivulle, ja voit ilmoitella korjatun mutaatiotekstin omaan tarinakirjaasi. Tervetuloa!

- Charles ja Erik

Nimi: Julia
Kotisivut: http://www.paradisos.suntuubi.com/

30.12.2012 01:59
Nimi: Leonora Flame
Mutanttinimi: Traakki
Ikä: 14.v.
Sukupuoli: Tyttö
Mutaatio: Leonoralla on kyky muuntautua niin, että hänellä on nahkasiivet, häntä, suomuinen iho ja käsissä 2 cm pitkät terävät kynnet. Lisäksi hän osaa mahdollisesti sylkeä tulta, sillä suuttuessaan Leonoralta purkautuu kurkusta mustaa savua. Varmuutta tuohon kykyyn ei kuitenkaan vielä ole. Leonoralla on myös normaalia 5 kertaa parempi näkö- ja kuuloaisti.
Ulkonäkö: Ihmisten keskellä liikkuessaan Leonoralla on kastajanruskeat, olkapäille levittäytyvät aaltomaiset hiukset, jotka ovat aina auki. Tällä on kullanhohtoiset iirikset kaiken aikaa, ja siksi Leonora peittääkin ne mahdollisuuksien mukaan hiuksillaan. Hän on n. 170 pitkä ja hieman laihan puoleinen. Leonora käyttää useimmiten kaikenvärisiä vaatteita, muttei kuitenkaan mitään sateenkaaren värisiä yhdistelmiä. Muuntautuessaan todelliseen olomuotoonsa Leonoran iho välkehtii pronssisena, sillä sen tilalle kasvaa teräksenkovia suomuja. Tytön selkään kasvaa suhteellisen suuret nahkasiivet, ja alaselästä, juuri pakaroiden yläpuolelta ilmestyy metri viisikymmentä pitkä häntä, joka kapenee loppua kohti. Hännän päällä kasvaa piikkejä. Lisäksi Leonoralle kasvaa ihmiskynsiensä päälle kovat kaksisenttiset ja hieman käyrät kynnet.
Menneisyys: 7-vuotiaana tämä kadotti vanhempansa metsäretkellä, jonka takia tämä jäi asumaan kaduille. Noin 8-vuotiaana muuttui ensimmäisen kerran joutuessaan melkein salakuljettajien kynsiin. Sen jälkeen tämä pysyi mahdollisuuksien mukaan poissa ihmisten tieltä varastellen ruokansa maatiloilta ja pikkukaupoista. Muutama päivä 14- vuotis syntymäpäiviensä jälkeen sairastui pahaan keuhkokuumeeseen. Kadulla maatessaan eräs mutantti pelasti tämän kuolemalta ja vei kouluun, jossa tämä on toipui tuosta sairaudesta. (On ollut koulussa vasta vain n. 1 viikon parantumassa)
Perhe: Leonoralla on/oli rakastavat äiti ja isä, sekä kolme isoveljeä Mike, Sam ja Jay. Perhe ei aavistanutkaan Leonoran mutaatiosta, eikä Leonora tiedä miten he siihen olisivat edes suhtautuneet.
Luonne: Leonora on hiljainen ja tarkkailija tyyppinen, mutta tutustuu kuitenkin suhteellisen helposti uusiin ihmisiin. Ei pidä liiallisesta koskettelusta tai läheisyydestä, mutta pystyy sietämään joidenkin koskettelun, mutta silloinkin vain vaivoin. Inhoaa mutaatiotaan ja on välillä miettinyt jopa itsemurhaa, mutta ei ole kuolemanpelossaan sitä tehnyt. Jotkut voisivat kuvailla Leonoraa jopa tunteettomaksi hänen sanoessaan suoraan mielipiteensä, siis silloin kun hän sattuu avaamaan suunsa. Tavallisestihan Leonora on hyvin hiljainen ja hän hyväksyy melkein kaikki muut sellaisina kuin he ovat, vaikka olisivat mutantteja. Vihaa ylimielisyyttä ja alkaakin kaikessa hiljaisuudessa nöyryyttämään vasten normaaleja tapojaan ylimielistä henkilöä. Muuten Leonora on hyvin ystävällinen ja kiltti, vaikkakin sisäänpäin sulkeutunut.
Muuta: -

P.S. Teen Leonorasta kuvan myöhemmin, jos sopii? :)

Vastaus:

Hienoa, olet hyväksytysti päässyt oppilaaksi Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille!

Kykysi kuulostaa oikein hyvältä, ja on hienoa että noinkin näkyvästä kyvystä on edes jotain jäljellä ulkonäössä, olkoonkin että se on vain silmien väri. On myös hyvä että olet jättänyt mutaatiolle kehitysvaraa.

- Charles ja Erik

Nimi: Tiny

29.12.2012 23:45
Nimi: Tina Wells

Mutanttinimi: Tiny

Ikä: 16 vuotta

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Tinan kyky on ottaa eläimen hahmo. Hän ei suoraan muutu joksikin eläimeksi, vaan saa sen erilaisia ominaisuuksia. Jos Tina ottaisi vaikkapa kissan muodon, olisi hänellä häntä, kynnet ja hän mahtuisi pienistäkin raoista, ja jos otetaan toiseksi esimerkiksi kameleontti, osaisi Tina sulautua taustaansa melko hyvin. Kaikkein helpointa Tinalle on muuttua joksikin kissaeläimeksi, mutta teoriassa hän pystyy muuttumaan miksi eläimeksi tahansa. Tinalla on normaalia paremmat näkö-, kuulo- ja hajuaisti ja lisäksi hän on ketterä.

Ulkonäkö: Tina on kooltaan hyvin pieni. Hän näyttää kyllä ikäiseltään, mutta on hyvin lyhyt, vain xxx senttimetriä pitkä. Hänen lyhyytensä onkin syy hänen lempinimelleen. Tinalla on vaalea, hieman vaaleanpunaiseen taittuva iho. Hänellä on melko suuret ja hieman pyöreähköt silmät, jotka ovat väriltään vihertävän harmaat. Tinalla on hieman yli olkapäille ylettyvät, latvoistaan kihartuvat, punaiset hiukset. Hän pitää hiuksiaan yleensä auki, mutta sitoo ne toisinaan poninhännälle.

Menneisyys: Tina eli suhteellisen onnellisena yksinhuoltajaäitinsä kanssa vielä 14-vuotiaaksi asti, kunnes hänen mutanttikykynsä ilmeni. Hänen äitinsä järkyttyi niin kovin, että heitti tyttärensä heti ulos kodistaan ja Tina joutui kaduille. Siitä lähtien on Tina yrittänyt selviytyä keinolla millä hyvänsä, tehden mitä vain pystyi selvitäkseen hengissä. Joku muu olisi voinut masentua totaalisesti sellaiseen tilanteeseen joutuessaan, mutta Tina oli sisukas ja selviytyi kaikkien vaikeuksien läpi.

Luonne: Olen aina ollut sellainen ”kaikkien kaveri”, ja uskon, että se rooli sopii minulle erinomaisesti. En mielellään haasta riitaa vaan yritän pitää rauhaa yllä, mutta en kuitenkaan pelkää väittää vastaan, jos tunnen, että se on tarpeen. En tuomitse muita ulkonäön – enkä edes olemuksen – perusteella, vaan tahdon tutustua henkilöön ennen kuin teen mitään johtopäätöksiä hänestä. Yleensä minusta pidetään, kai minä olen jokseenkin mukava. En ole varsinaisesti suosittu, mutta minulla on paljon ystäviä, joskaan ei välttämättä sellaisia, joille voisin todella puhua kaikesta. Yleensä ystävystynkin parhaiten sellaisten ihmisten kanssa, joita muut eivät ymmärrä, jotka ovat ehkä vähän syrjässä, syystä tai toisesta. Olen yleensä iloinen, tapanani ei ole itkeä tai muuten rypeä surullisuudessa, se ei vain ole minun tapaistani. Saatan kuitenkin kiivastua, en nyt sanoisi helposti, mutta toisinaan kuitenkin. En kuitenkaan kykene pitämään vihaa yllä pitkään, vaan lepyn aina nopeasti.

Vastaus:

Onneksi olkoon! Sinut on Hyväksytty oppilaaksi Xavierin kouluun Lahjakkaille Nuorille.

Kerrothan vielä nuo xxx senttiä pituudeksesi? Saat oman sivun, jonne voit ilmoittaa haluamasi kurssit ja sen, saako sinua käyttää tarinoissa. Kursseja on mahdollisuus vaihtaa myöhemmin.

- Charles ja Erik

©2019 × Xavier's school for gifted youngsters × - suntuubi.com