Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Teidän tarinanne luovat omat vaihtoehtoiset todellisuutensa, joilla ei ole mitään tekemistä toisten oppilaiden elämän kanssa - ellet itse niin halua. Jos kirjoitat tarinan, jonka sisältöä haluat jakaa muille, kerro tarinasi lopussa tiivistetty juoru aiheesta. Minä lisään sen ilomielin tänne muiden oppilaiden viihdykkeeksi, ja inspiraatioksi tarinoille. Jos haluat lueskella tarinoita muuten vain ja jättää ideoita oppilaille, voit lähettää nimettömän juorun yksityisellä vieraskirjaan.

Yleisimmin juorut koskevat kouluhenkilökuntaa, sehän on hauska nähdä mitä mieltä opettajat ovat kun kuulevat huhuja vapaa-ajanviettotavoistaan tai suhdekiemuroistaan. Tietenkään kaikkia juoruja ei ole uskominen...

Osaa juoruista saatetaan muokata hiukan ennen julkaisua.

Silloin tällöin toivon etten olisi telepaatti, mutta joskus on aika hauskaakin tietää teidän oppilaiden kesken kulkevia huhuja. Osa juoruista voi olla tottakin, ja kukaties sivuilla saattaa olla joitakin piilotettuja kategorioita. En kyllä menisi vannomaan.


"Professori Lensherrillä on kuulemma salainen päiväkirja jossain piilossa. Luulen, että se olisi mahdollista löytää, jos jaksaisi etsiä tarpeeksi, mutta hiukan hirvittää mitä tapahtuisi jos hän saisi tietää."

- Megan Jennsen, "Drop-out" (NPC)

"Jokin USA:n itärannikon laboratorio on kai kehitellyt lähiaikoina lääkettä, jolla mutaation voi parantaa! Yhtiöllä on kai toimipiste New Yorkissakin. Se on aika lähellä koulua - onkohan se tarkoituksellista? Ainakin X, Magneto, Mystique ja Storm olivat kuulemma raivoissaan kun kuulivat."

- Liikkuva juoru

"Huhutaan, että Magnetolla ja Mystiquella olisi suhde. He ovat kai olleet viime viikkoina aika lailla toistensa lumoissa. Kai Professori X tietäisi jos jotain on meneillään, hän on aika ylisuojeleva adoptiosiskoaan kohtaan..."

- Beatrcie Watts, "Venus"

 

©2019 × Xavier's school for gifted youngsters × - suntuubi.com