Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Kuva on we♥it-sivustolta.

Nimi: Phoeben "Phoeb" Zera Rein

Mutanttinimi: Cambiar

Ikä: 17 vuotta.

Sukupuoli: Tyttö

Mutaatio: Phoeben pystyy muuttamaan eri esineiden ulkonäköä, muttei esimerkiksi voi muuttaa jakkarasta kirjahyllyä. Hän pystyy muuttamaan esineitä samankokoiseksi tai pienemmäksi. Phoeben pystyy myös muuttamaan omaa ulkonäköään, mutta hänelle jää aina polttohaava hänen kaulaansa, oli hänellä millainen ulkomuoto tahansa. Kyky on vain esimerkiksi silmien ja hiusten värin muutosta, ei sen isommasta ole kyse.

Ulkonäkö: Phoebenilla on luonnostaan lyhyet, vaaleat hiukset, johon hän on kyvyllään värjännyt sinisiä raitoja. Hänellä on harmaat silmät ja hyvin vaalea iho. Tyttö on hoikka ja notkea. Hän on pitkä, 175 senttimetriä. Hänen silmänsä olivat ennen ensimmäisiä muodonmuutoksia verenpunaiset ja hän pitää niitä punaisina kotona ja yksin ollessaan.

Menneisyys: Phoeben sai tietää kyvyistään yhdeksänvuotiaana, kun joukko hänen luokkansa tyttöjä kiusasivat häntä tytön silmien väristä. Hän toivoi kovasti että hänen silmänsä olisivat harmaat ja ne muuttuivat pikku hiljaa harmaiksi. Kiusaajat säikähtivät tätä ja menivät kertomaan siitä opettajalle, joka ei kuitenkaan asiasta välittänyt. Siitä tytöt saivat uuden tilaisuuden kiusata tyttöä ja Phoeben lintsasikin koulusta monia kertoja sen jälkeen. Hänen vanhempansa eivät tienneet siitä ja opettaja muutaman viikon päästä soitti Phoebenin isälle kysyäkseen tytön vointia ja isä sai tietää tytön lintsauksista ja muodonmuutoskyvystä. Hän pahoinpiteli tytön vaikka Anastasia-äiti yritti estää miestä. Muutaman viikon jälkeen äiti vei tytön Xavierin kouluun turvaan isältä.

Perhe: Phoebenin perheeseen kuuluivat äiti Anastasia, isä Oliver, isosisko Erica ja kaksi pikkuveljeä, kaksoset James ja Peter. Äidillä on tummanruskeat, pitkät hiukset joihin hän on värjännyt vaaleampia raitoja ja vihreänsiniset silmät. Hän on kiltti ja huolehtivainen ja hän suojeli Phoebenia isältään. Isällä on musta tukka ja ruskeat silmät. Hän on luonteeltaan sellainen, että hän ei pidä mistään erilaisesta tai erikoisesta. Sen takia hän pitänyt Phoebenistakaan, joka ei muistuttanut keneltäkään perheessä ja pahoinpiteli tyttöä. Tästä johtuu polttojälki Phoebenin kaulassa. Erica on täsmälleen samannäköinen kuin äitinsä ja James ja Peter ovat kuin isänsä peilikuvat.

Phoeben on kapinallinen, mutta hän kunnioittaa hyvin paljon isäänsä, vaikkakin lähinnä pelosta. Hän on niinsanottujen "normaalien ihmisten" joukossa ujo ja eristyvä, mutta samanlaisten nuorten joukossa hän on karismaattinen ja ystävällinen. Hän on rauhallinen, mutta ei pidä jos joku kuhnailee liikaa. Tytöllä on taipumus ärhennellä ihmisille, jotka pilkkaavat häntä ulkonäön tai luonteen takia.-

- Phoebenin lempiväri on beesi
- hänen lempieläimensä ovat peura ja susi
- tyttö viettää syntymäpäiviään 18.1.
- hän harrasti yhdeksänvuotiaaksi asti partiota, judoa ja suunnistusta
- hänen lempiruokansa on katkarapupasta


Cambiar on valinnut itselleen 4/5 kurssia: Perinnöllisyystiede ja genetiikka, Muodonmuutokset, Erikoisliikuntatunnit ja Taide.

Ilmoitusasiat Cambiarille - Ei ilmoitettavaa, kiitos kun jaksoit päivittää mutaatiotietosi.

Saako käyttää tarinoissa? Kyllä

Voimien taso |• • • • • • • • • • • • • • • • •|

Haastepisteet seuraavaan haasteeseen: 0

 [ Kirjoita ]

Nimi: Phoeben/Cambiar
Kotisivut: http://www.phoesposting.suntuubi.com/

09.01.2013 19:32
Prologi - Karkulainen - Part 1/3

Nuori tyttö, vain yhdeksänvuotias, käveli katua pitkin peittäen vaaleilla hiuksillaan silmiään. Vain jos vastaantulija katsoi erityisen tarkasti, tämä saattoi nähdä tytön silmien kiiltävän verenpunaisena. Mutta kukaan ihminen ei nähnyt tytön silmiä hiuspehkon läpi kun hän kääntyi sivutielle. Sen päässä oli pieni koulunrähjä. Tyttö ei välittänyt sen ulkonäöstä vaan käveli sisälle rakennukseen. Aula oli vaaleanharmaalla ja ruskealla sisustettu ja yhtä ränsistynyt kuin ulkoa päin. Siellä käveli portaita pitkin, puristaen yhä enemmän ja enemmän laukkuaan jonka taskusta pursusi kirjoja. Hän astui sisään erään luokan ovesta ja kävi istumaan nurkkapaikalle pää käsiinsä painettuna. Hän näki käsiensä läpi, että luokan pahimmat kiusaajat olivat tulossa tyttöä kohti. Yksi sanoi: "Saitko tarpeeksi verta juotua, vampyyri?" Tyttö puristi, yrittäen hallita vihansa, pulpettinsa reunaa rystyset valkeina. Tytöt tulivat lähemmäs häntä pilkaten ja nauraen. Haukkumanimet "vampyyri", "verenimijä", "punasilmä", ja "epäsikiö" tulivat moneen kertaan tyttöjen suusta ja iskivät kiusattua tyttöä kasvoihin. Pian hän kuuli myös loukkauksia "Phoeben-torakka" ja "Helvetin äpärä". Phoebeniksi kutsuttu tyttö liikahti hieman ja katsoi tyttöjä kyynel kimmeltäen poskella. Normaalisti verenpunaisina sädehtivät silmät olivat nyt muuttuneet harmaiksi. Kiusaajat hätkähtivät ja katsoivat pelon valtaamilla kasvoillaan Phoebenia. He kiljaisivat ja lähtivät kovaa vauhtia juoksemaan kohti ulko-ovea. Koko muu luokka katsoi kauhu, järkytys ja joillakin pieni vastahakoinen ihailukin kasvoillaan Phoebenia, joka katsoi kummastuneena ovea, joka oli paiskautunut kiinni. Noin kymmenen minuutin syvän hiljaisuuden laukaisi opettaja, joka astui pelokas tyttölauma perässään luokkaan. Tytöt vilkuilivat pelokkaina vuoroin opettajaa, vuoroin Phoebenia, joka istui tyynesti paikallaan. Opettaja käveli luokan läpi tytön luokse ja tarkkaili tämän silmiä syvä huoli kasvoillaan. Pian hän kääntyi ja sanoi yhä pelokkaille tytöille: "Ei hänessä ole mitään normaalista poikkeavaa." Muttei arvannutkaan olevansa hyvin, hyvin väärässä.

// Tämä on HYVIN lyhyt, koska haluan tästä hieman rauhallisemman aloitusluvun (realy? Rauhallinen?). Toinen kolmasosa tulee ajallaan, viimeistään (kai) helmikuussa ja lupaan sen olevan ainakin tuplasti pidempi kuin tämä. =)//

Vastaus:

Tykkään tästä todella paljon, mutta juu, ehkä jäi hiukan lyhyeksi. Saat kuitenkin viisi haastepistettä!

- Charles

Nimi: Phoeben

30.12.2012 16:37
Ja olisi tuohon aikaisempaan viestiin pitänyt laittaa: saa käyttää tarinoissa, valinnaisaineet: Perinnöllisyystiede ja genetiikka, Muodonmuutokset, Erikoisliikuntatunnit ja Taide.

Vastaus:

Juu, kiitos, ja anteeksi kun kaikki on tehty niin hankalaksi. Olet nyt vapaa aloittamaan tarinoiden kirjoittamisen!

- Charles

Yksityinen viesti

30.12.2012 16:29

©2019 × Xavier's school for gifted youngsters × - suntuubi.com