Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tietenkään sinä et ole koulun ainoa oppilas. Listaankin tälle sivulle niitä koululaisia, jotka ovat kaikkien vapaassa käytössä tarinoita varten, mutta joilla ei ole omia kirjoittajia. NPC tarkoittaa siis 'Non-Player Character', eli pelaajatonta hahmoa.

Saat toki keksiä omiin tarinoihisi vaikka minkä määrän sivuhenkilöitä, ilman että minulla on sanottavaa asiasta. Sinun ei tarvitse keksiä heille minkään sortin tietoja, mutta he voivat olla myös ikään kuin toisen päähenkilön asemassa, jos niin haluat.

Jos sinua kiinnostaa jakaa joku NPC-hahmosi muiden oppilaiden kanssa, ilmoita hänen tietonsa vieraskirjaan yksityisellä. Muiden keksimiä NPC-hahmoja saa käyttää, kunhan ei mene liiallisuuksiin aloittamalla seurustelusuhdetta tai saattamalla hahmoa sairaalakuntoon.


Sleipnir - John Hamilton - 16-vuotias.

Johnilla on mutaatiostaan johtuen yhteensä kahdeksan (8) raajaa, joista kuusi on käsiä. Lisääntyneen kätevyyden ohella hän on erittäin nopea ja kestävä juoksija. John on reipas ja hauska, ja pitää suurista kaveriporukoista. Hänet tunnistaa jo kaukaa kovaäänisestä hirnuvasta naurusta, joka onkin yksi syy 'Sleipnir'-nimen valintaan jonkin sortin hämähäkin sijasta. John on lahjakas oppilas, ainakin silloin kun jaksaa keskittyä, mutta ei ehkä aivan sitä johtajatyyppiä. Ironista kyllä, yksi Johnin lempiharrastuksista on ratsastus koulun tiluksilla.
Kuva Hilbert1958, Flickr-sivusto.

Drop-out - Megan Jennsen - 15-vuotias.

Pieniä portaaleja luova, ja energiapulsseja käsistään tuottava Megan tekee usein heti ensi kättelyssä selväksi, ettei tosiaankaan aio suvaita minkään sortin nenille hyppimistä. Moni pitää häntä hiukan ikävänä, ylimielisenä ja vaikeasti lähestyttävänä, mutta voimiensa taitavan kontrolloinnin ansiosta Megania myös kunnioitetaan oppilaiden keskuudessa ja hän osaa olla ystävällinenkin. Tytön mustalle listalle ei kuitenkaan kannata joutua, sillä hän on rehellisesti sanottuna yksi koulun pahimpia juoruajia ja riitapukareita.
Kuva Pink Sherbet Photography, Flickr-sivusto.

Journey - Jonathan Kirkland - 17-vuotias.

Jonathan on oikea Casanova, hymyineen kaikkineen. Hän on mutaationsa ansiosta huippunopea, joskin hänen tulee olla varovainen tämän kanssa, sillä saattaa päätyä vahingossa tuhat kilometriä liian pitkälle. Saisi suurimman osan tytöistä polvilleen, mutta kiinnostuu yhdestä tytöstä vain hetkeksi, ellei kyseessä ole erikoistapaus. Eläinrakas Jontahan tulee kuitenkin hyvin toimeen melkein kaikkien kanssa.
Kuva we♥it-sivustolta, hahmon teki Venus.

©2019 × Xavier's school for gifted youngsters × - suntuubi.com